Evet arakadaşlar dolandırıldım allah belasını versin o kadının birde 2 çocuğu var terbiyesiz olayı anlatayım size sürekli internetten alışveriş yapan biriyim nasıl böyle bisey geldi başına anlamıyorum suç bende tabiki ne demeye kozmetik sayfasından alışveriş yapıyorum hiç araştırmadan. Düzleştirici tarak alaacktim fiyatına baktım 90 tl alayım dedim göz kalemi ve kas usturası da ekledim wptan iletişime geçtim ve siparişi onayladık siparişim geldi ama ne geldi farklı bir düzleştirici üstelik zar zor düzleştiriyor markası raks fiyatı 45 ila 75 arası araştırdım kadına mesaj attım yanlışlık olmuştur diye engelledi beni instadan yazdım engelledi başka hesaptan yazdım heryerden engelledi beni ben toplam 125 tl verdim ama aldığım ürünlerin toplam bedeli 100 tl gibi birşey ufak bi mebla da olsa haram zehir olsun açıklama yapmadan heryerdrn engelledi birde utanmadan.. Şikayette bulundum evet aradılar polis merkezinden beni gelin islem başlatalım diye. Ve instadan bi dolandırıcı sayfası ifsa eden bi sayfa buldum durumu anlattim paylaşsın diye kendisi de paylaştı hesap sahibi ile tartısı beni neden paylaştın diye kadının bana dediği lafları bir görseniz ne yaptım ben ona anlam veremiyorum o gönderdikleri bana çokmuş bile allahın cezası tek kelime ile paket bi kadınsın birde anne olacaksın çocuklarına da dolandırıcılığı mi öğreteceksin yazık sana..
Sayfanın adını da yazacağım @kumsaltoptankozmetik rezil!!!