Elifim46 Bugün evde iş yapıyorum diye kızımın altı pişmiş kendimi çok kötü hissttim çocuk acı çektikçe kendimi sucluyorum. Bende altı temiz saniyorum bir baktım çiş yapmış pişmiş ya benim yüzümden çok canım sıkıldı 😢😭
AlyaMeyra Elifim46 misafir geleceği gün aynısı bana da olmuştu. Hep kokar normalde öyle anlarım hiç kokmamıştı ve çocuk huzursuz olmasına rağmen aklıma gelmedi. İlgilenemediğim için sanmıştım sonra piştiği gördüğümdeki vicdan azabımı anlatamam
Elifim46 Mom078 4 saat kaldı ama kaka yapmış ya çiş yazmışım o da hiç kokmadi bende yapmamıştır diye bakmadım pişmiş
Baloncuk41 Çişte pisik oluyomuydu yahu 🤔 ben anca kakali biraktiysam pisik olursu bezden kaynaklı olmasın
Linosunannesii Baloncuk41 çoğ bebeğin Helenistiğe kız bebeklerin çişi yakarmış bnm kızımda öyle bide cild çok hassas yapıyor beş dk içinde eger değişmezse pişiyor
Diloana90 Elifim46 canım evde silverdin varsa hemen sür, zaten yanık kremi hemen yankısını alır, anneyiz işte bazen bizde böyle gerileye koşturmaktan atlıyoruz. Canını sıkma, kuzuya başka bişi olmasın🙏🏻
BalkizimBaloglum2 Dun aynisi benimde basima geldi ben yeni bakip eşime verdim oyala diye sonra kaka yapmis eşimde koku almayınca pişik olmuş baya agladi gece bol pudra sürdüm anca o rahatlattı
Elifim46 BalkizimBaloglum2 Bende öyle yaptım gece rahat eder inşallah bende yeni temizlemistim önce 2 kere yaptı diye yapmaz sandım yapmış meğerse
Mom078 Elifim46 Böyle zamanda altına alez yayın bez bağlamayın gece için söylüyorum çok çiş yapmaz zaten alıştırma kilotları var ondan giydirin
Elifim46 AlyaMeyra Aynen ya bnm canım yandı resmen çocuk ağladıkça bende dişten ağlıyor sandım ama değilmiş 😭
01_10-2020 Elifim46 saf doğal zeytinyağını kızartın soğusun sonrasında pişik olan yere pamuk yardımıyla hafif sürün bastırmadan .iş yaparken kendimiz kaybediyoruz ihmal ediyoruz
hunilimomm Elifim46 çok geçmiş olsun malesef oluyor arada benim de kızım 2 yaşında ama bu aralar kaka yapsin fark etmeyin hemen kızarıyor pişiyor hem mustela kullanıyorum hemen geçiyor eğer emziriyorsan sütünden de sık oda çok iyi geliuor altı açık kalsın
_tospikannesi Elifim46 üzülme canım aynı durumu bende yaşıyorum bazen aynı odadayken bile koku gelmiyor ya hissetmiyorum altını değiştircem diye acınca kakayı fark ettiğim oluyor.