Mom078 Elifim46 Böyle zamanda altına alez yayın bez bağlamayın gece için söylüyorum çok çiş yapmaz zaten alıştırma kilotları var ondan giydirin
Linosunannesii Baloncuk41 çoğ bebeğin Helenistiğe kız bebeklerin çişi yakarmış bnm kızımda öyle bide cild çok hassas yapıyor beş dk içinde eger değişmezse pişiyor
Organikumos Elifim46 Teni hassas bebeklerde durum böyle ya. Bazen minicik bir 💩 yanlardan bakıyorum görünmüyor nasılsa 1 2 saat oldu diyip bakmıyorum sonra değiştirirken süpriiiz kızarık bir popiş. Kendini suçlama canım hiç bilerek yapmadın ya. Bir süre popişini saf suyla yıka ıslak mendil yada pamuk bile tahriş eder şuan bir müslin bezle suyunu al 5 10 dakka havalandır öyle bağla bezini. Varsa hametan yada fito da sür günde 3 kez. Düzelir hemencik inşallah 🙏🏻
Elifim46 Organikumos Bilerek yapmadım ama ilgilenseydim olmazdı diye sucluyorum kendimi ya sudokrem vardı onu da bulamadım geçiriyordu yoksa
Organikumos Elifim46 zeytinyağını ısıtın ılıyınca sürün o zaman sudocremi bulamadıysanız. üzme kendini de artık bir dahakine daha dikkatli olursun insanlık hali 🙂
Diloana90 Elifim46 canım evde silverdin varsa hemen sür, zaten yanık kremi hemen yankısını alır, anneyiz işte bazen bizde böyle gerileye koşturmaktan atlıyoruz. Canını sıkma, kuzuya başka bişi olmasın🙏🏻
okuyananne222 Elifim46 pişik popoya asla markası ne olursa olsun krem kullanmayın. Pudra kullanıyorum direkt kurutuyor pişiği