Woody ZehraSareMom biz bugun kızımla kendimize göre çok uzun bir yol yürüdük. Kapı duvar 🤦♀️ kızım 13 aylık. Yürümenin zorluğunu anlatmayayım size. Perişan oldum perişan ve sonuç 0
Mom084 Solocannn 💆🏻♀️ direnin yinede ha hasta ne olmayın o zaman a kadar 18nden sonra olsun herkes 😆 ya çok saçma ya gece gece 😆 baktım valla da bazı yerler de yasak diye çok şikayet var 😆
Solocannn Zelisblt ahada buraya yazdık 😁kadınlar ped kavgası yapıcak şey gibi geçen yıl yasak çıkınca fırında kavga çıkmıştı ekmek kavgası bu yılda ped kavgası 😂🙈
Mom084 Solocannn yakında onuda duyabiliriz şaşırmam 😒💆🏻♀️🙄 Kız sanal marketten alan yok mu orda da mı yasak acaba kafamda deli sorular
Solocannn Mom084 hiç bakmadım iyiki stoklarım var ben başka stoklara yönelicem artık 😂ne biliyim önümüzde ki ay iç çamaşırı falan yasaklanır tedbir şart 🤣
Zelisblt Solocannn dikkat et seninle aynı sıraya düşmeyelim, kanki manki dinlemem. Affetmem ona göre 😼😼😂
Arfeasli Fatma_oyku50 biz de yoktu Çorap atlet iç çamaşır parfüm oje aseton. Yasaklı Ama deodarant ve rollonlar satışta :)
mugetugra ZehraSareMom yasak değil 1-2 resim atıldı sosyal medyaya herkes kandı genelgede böyle bir madde söz konusu değil
Solocannn Zelisblt kalbim çıt gözyaşım pıt 🥲ne yani yolucanmı beni ben 80 kiloyum umarım beninmle baş edersin kanka🤣