Solocannn Zelisblt kalbim çıt gözyaşım pıt 🥲ne yani yolucanmı beni ben 80 kiloyum umarım beninmle baş edersin kanka🤣
Zelisblt Solocannn 😯😯 nee 80 mi ama Benim minnoş yüreğim bunu kaldıramaz 😢. Buyur kanka bütün pedler senindir yeterki sen etme eyleme 👻😂😂
Cicismoms Zelisblt 😄😄 Maxi boy aldım 28li ama artık daha temkinli olucam yağ tuz un ped stok önemli😂😂 kader utansin
Solocannn Zelisblt 🤣ah canım aşkım paylaşırız ya 😂bende çıtı pıtı bir kızdım şimdi güreşçiler gibiyim 🙈🤪
Zelisblt Cicismoms oo seninki daha fazlaymış, sen paylaşımcıl birine benziyorsun çevirim içi ol. Belki yolumuz düşer sana 😂😂
Zelisblt Solocannn geçmişte nasl olduğun beni ilgilendirmez Bni tamda bu ay nasıl olduğun ilgilendirir 😂😂😂. Bnm kemik kaslarım zayıf
Yigitalpim ZehraSareMom öyle bisey yok bugün aldım diğer kozmetik ürünler satılmıyor oje ruj falan, ben deodorant roll on ped aldım bugün
angelfish ZehraSareMom bugun markette gordum reyonda satıstaydı. Satısı olmayanlara bant cekılıp acıklama yazılmıstı ama ped reyonunda oyle bır yazı falan yoktu