Aryemus_3 ZehraSareMom Bende öyle duydum ama bugün iki paket aldım bi kaç güne bebek bezini de yasaklarlar s.çar gezer bebeler açıktan artık
Alyaberenim ZehraSareMom bugun sabah gittim yasak değildi ama yengem 4 de gitmiş oda diyordu ped yasaklandi ne yapacaz diye kendi gormuş yasak yani 17 kadar
Mom084 Solocannn hazırım şuan 😆😎 yalan mı daha dün polis e yardım çıktı bize çıkmadı mesela 😆 uğraşmayın pedimizle uğraşmayın 😎😆
Woody ZehraSareMom biz bugun kızımla kendimize göre çok uzun bir yol yürüdük. Kapı duvar 🤦♀️ kızım 13 aylık. Yürümenin zorluğunu anlatmayayım size. Perişan oldum perişan ve sonuç 0
Mom084 Mesela sanal markette oyuncak elektronik züccaciye serbets ama gidip alırsan serbest değil ne saçma 😎😆 Allah’ım Allah akıl fikir ver 😆
Mom084 ZehraSareMom 😆 akşam da birisi yazmış erkek çalışan yasak demiş kadın çalışan vermiş mesela 😒💆🏻♀️ sabredin kizlar 17sine bişey kalmadı direnin !! 😆
Mom084 Solocannn 💆🏻♀️ direnin yinede ha hasta ne olmayın o zaman a kadar 18nden sonra olsun herkes 😆 ya çok saçma ya gece gece 😆 baktım valla da bazı yerler de yasak diye çok şikayet var 😆