ZehraSareMom Hilallll2020 Benim bir yeri karistirdigim yok sakin olun soru srdum cevabimi aldim bitti ✋
Solocannn Mom7262 dedim Ya karşılaşmadım ama söz konusu olan bir durum ona dayanarak söyledim zira söz konusu olması bile yeterince ayıp bir durum tatlım 😉
Arfeasli ZehraSareMom yaa şimdi hani spot ürünlerde yanina parfüm tarak falann yapıştırıyorlarya öyle satmak yasak belki de orada bi karışıklık olmuş olabilir :))
Zelisblt ZehraSareMom ama onlarda çok pahalı ya ☹️☹️. En iyisi eşinin eski atleti feln varsa yırtıp kullan 😅😅
Cicismoms ZehraSareMom Ayy evet ya evde son bir tane vardı 2gun önce koşarak gittim almaya ayıp yani bu ne
Hilokiiii Zelisblt bakkallarda satılmaya devam ediyor ya sadece zincir marketlerde yasaklandı millet bim,A101 gibi yerlere keyfi indirimlerin olduğu zaman gittiği için ve esnafa bi nebze de olsa destek amaçlı kapatıldı 💃🏻
Merve-miray ZehraSareMom 2-3 gün önce eşim A101’den almıştı. Ne zaman yasaklanmış ki hepmi yasak olacakmış ve neden yani
Zelisblt Hilokiiii biliyorum canım, espri amaçlı yazdım. Bn zaten geçn ay stok yapmıştım kendime kafam rahat her iki durumda da 😅😅
Mom084 Solocannn hazırım şuan 😆😎 yalan mı daha dün polis e yardım çıktı bize çıkmadı mesela 😆 uğraşmayın pedimizle uğraşmayın 😎😆