minaeflin Aysegul845 3650 doğmuştu ama ilk ayından sonra kilo alımı aylık 500 gr üstüne çıkmadı altında olmadığı için mamaya başlatmadılar şimdi ise tadımlık olarak meyve sebze püresi yediriyorun
Aycanada Bizde 3 gun sonra 6 aylik olucaz mutfakta duruyo sandalye 5 dk koyuyorum icim rahat etmiyor bisey olcakmis gibi aliyorum hemen ama artik yavastan oturtsam iyi olucak sanki☺
Zeyyy Miiray 6.aydan önce hiç bi şekilde oturmayı önermedi doktorum 5aylik olunca kucakta kısa süreli oturttum tam olarak 6.ayda oturdu
ElaEsma Bizim kızda oturmaya çok meraklı ☺️ ama mama sandalye si için çok erken canım. Gerçi instagram da bi bebek var kızımdan 4 gün küçük annesi onu oturtuyor 🤷♀️ benim cesaretim yok daha çok erken bence 🤗
Miiray ElaEsma aynen ya benim kizimdanda dort gun buyuk bir bebek var instagramdan takip ediyom oglunu oturturuyor ama ben zaten simdi oturturmam simdiden soriyim dedim ☺️
Cansuu Miiray yani o destekli oturma oluyo o sekilde hepimiz azda olsa gerek kucakta gerek minderle yapıyoruz fakat mama sandalyesi işin içine girince desteksiz oturma gerekiyor benim şahsi fikrin