Miiray Merhaba guzel anneler ❤️ Size bi sorum var benim bebegim uc aylik 10 gunluk suan kucagimda falan oturturuyorum ama ne zaman mama sandalyesine oturturayim ? Siz ne zaman oturturdunuz ?
NaimeYilmaz Miiray 6.aydan itibaren güvenle oturttum. Ondan önce hep kısa kısa, gözlemleyerek ve destek minderleriyle oturttum. 4.ayda başladım diyebilirim.
Miiray Cansuu yalnis bilgi bence bebegin oturmayi istiyorsa oturtulmali diye biliyorum. Ha oyle tam popo usune duz bi sekilde oturturmuyorum hafif yatay seklinde kucagimda ana kucaginda oturuyor simdi ama mama sandalyesini bilemem
Cansuu Miiray yani o destekli oturma oluyo o sekilde hepimiz azda olsa gerek kucakta gerek minderle yapıyoruz fakat mama sandalyesi işin içine girince desteksiz oturma gerekiyor benim şahsi fikrin
minaeflin Erken ekgıdaya başladığımız için sadece yedirme sürecinde oturtuyorum tek başıma baktığım için hem oyala hem yedir ilgisini çekmek çok zor oldu bende mama sandalyesine geçmek zorunda kaldım şu an 4 ay 23 günlüğüz görseniz çok hevesliymiş çok mutlu oluyor oturabilir da 😁
Deletedmom345 Doktorumuz ne zaman kendi kendine desteksiz oturmaya başlarsa o zaman dedi ama ben 6. ayına girdiği gibi oturttum.Doktorumuza kalsa halâ oturtamayacaktım çünkü 7 buçuk aylık oldu hala tam anlamıyla desteksiz oturamıyor arada arkaya cupp😅
minaeflin Aysegul845 3650 doğmuştu ama ilk ayından sonra kilo alımı aylık 500 gr üstüne çıkmadı altında olmadığı için mamaya başlatmadılar şimdi ise tadımlık olarak meyve sebze püresi yediriyorun
Aycanada Bizde 3 gun sonra 6 aylik olucaz mutfakta duruyo sandalye 5 dk koyuyorum icim rahat etmiyor bisey olcakmis gibi aliyorum hemen ama artik yavastan oturtsam iyi olucak sanki☺
Zeyyy Miiray 6.aydan önce hiç bi şekilde oturmayı önermedi doktorum 5aylik olunca kucakta kısa süreli oturttum tam olarak 6.ayda oturdu
ElaEsma Bizim kızda oturmaya çok meraklı ☺️ ama mama sandalye si için çok erken canım. Gerçi instagram da bi bebek var kızımdan 4 gün küçük annesi onu oturtuyor 🤷♀️ benim cesaretim yok daha çok erken bence 🤗
Miiray ElaEsma aynen ya benim kizimdanda dort gun buyuk bir bebek var instagramdan takip ediyom oglunu oturturuyor ama ben zaten simdi oturturmam simdiden soriyim dedim ☺️