limonlukarpuzzz hafsahatun Pardon karistirdiniz herhalde daha 10. Sezon yeni yayinlandi 16. Sezon nedir 😂
limonlukarpuzzz nursocum Birak o diziyi bosver iyice saçmaladilar 4. Sezondan sonra 😂 prison break izle efsane :)
Sedabade nursocum 😂😂ama bı arkadas preson break i önermiş vaktin varsa onuda tavsiye ederim zaten presondan sonra saran tek dizi the walking dead. Çünkü her dizide preson breaki ariyodum🙄😂 bu arada ondada Michael scolfield var efsoo😂😂😂
aybukemom nursocum hemşire bir nur vardı acaba o musun dedim .🤣hani sağlıkçılar çok etkilenmez ya böyle şeylerden😀
Miray4455 nursocum bence dizi gitgide heyecanlı ve ilginç bi hal alıyor.Ben şimdiye kadar ki tüm bölümleri izledim.Sıkılmazsanız devam edin bence👍🏼
3MelekAnnesi3 nursocum Hee filmini bilmiyorum ama oyunlar varya zombili o geldi aklıma oyy +13 bile izleyemiyorum bazen cok korkagım😂😂
nursocum 3MelekAnnesi3 korkma ya niye korkuyorsun ☺️ Ben asla korku filmi izleyemem. Mesela tepedeki evi izliyim dedim yok başaramadım ama bunlardan korkmuyorum 😂
nursocum Sedabade kuzenimde çok baskı yapıyor diye ama hapisane dizileri beni geriyor. Vis a vis izledim tutsak olma düşüncesi beni aşırı yoruyor 😂
Nisa_Ada_Momy_Dilsad nursocum nursocum iki film önereyim izle izlemediysen bide dram seviyorsan.Gözlerindeki sır ve içimdeki yangın 👍ikisi de çok güzel
nursocum Nisa_Ada_Momy_Dilsad teşekkür ederim severim dram ☺️ Özellikle dram izlemek istediğim günler oluyor
Sngl1701 nursocum 10 sezonu izledim ilk başlar sıkıcı geliyor ama sonra bir sarıyor saat 3 e kadar kalıp izlerdim tavsiye ederim
nursocum Sngl1701 şu an için izliyorum bakalım 4. Sezonun başındayım biraz ağır şu an ama inşallah bi tempo tuttururlar ☺️