YldrmBytkn K1r2m bizde aldık ama çok bayılmadı oğlum arada öyle bi iki defa basiyo kalbine sonra birakiyo 😂😂 11 aylık şuan sanırım 8 9 aylıktı aldığımızda.
bluekoala K1r2m cok ucuz hiç kacırma. Ben 150tlye aldım ebebekte görümcem 200 aldı. Ammavelakin benım oglana ne alırsam alayım hiçbir oyuncakla oynamıyor😭bununlada oynamadı
Bebeto35 K1r2m 7 aylıkken almıştım yüzüne bile bakmadı. 15 aylık oldu hala yüzüne bakmıyor😂 çoğu çocuğun ilgisini çeken bi oyuncak ama benim yorumum sizi etkilemesin.
Meltemli Yenidennn yeni üyelere özel kampanya yeni mail ve telefon numarası ile deneyin olmazsa uygulamayı silip tekrar deneyin olucaktir
ikizlerinannesi2985 K1r2m benimkiler de bayılıyor. 4,5 aylıklar, çok dikkatlerini çekti. Şimdi yeğenime Köpekçiğin kız kardeşini aldım 1 yaş doğum günü için☺️
Yenidennn ReisinKizi bende şimdi baktım normal netten girince indirim yapmıyor ama uygulamyi yükleyince yapıyor
Smnl K1r2m çok matah degil bence ben umduğumu bulamadım açıkçası 3-4 şarkı var döndür döndür aynı şeyler kızım hemen sıkıldı. Bir de 6-36 ay arası diyor kızım 16 aylık şimdiden yüzüne bakmıyor
Mommysharkdoodoodoodoo K1r2m şarkılarını kalbe basıp otomatik çaldırdığım için biliyor ama asla tuşuna basayım iki sarılayım yok yani ona vereceğiniz parayı patates adama verin sesli olan en azından ağız burun kulak taka çıkara öğreniyorlar
Minelin_Annesi K1r2m 100 tl mi😳😳😳 hemen link atın lütfen çok istiyordum kızım için ama 200 hatta 200 küsür diğer sitelerde😱
K1r2m Minelin_Annesi Fisher-Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik (Türkçe) Sesli, Işıklı Oyun Arkadaşı, Mavi FPN79
Yenidennn ReisinKizi aynen uygulama indirince ilk alışverişi 50 tl indirim sadece kopekcige değil ne alırsanız