Yenidennn ReisinKizi aynen uygulama indirince ilk alışverişi 50 tl indirim sadece kopekcige değil ne alırsanız
Angel35 K1r2m sayenizde bende aldım uzun zamandır takip ediyordum ilk defa bu kadar ucuza geldi çok istiyordum almayı teşekkür ederim ☺️
Meltemli Minelin_Annesi ilk alışverişe özel indirim yeni mail ve numara ile deneyin olmazsa uygulamayı silip tekrar yükleyin olur
Eylusunannesiii K1r2m bahsettiginiz bu sanırım kizim severek oynuyor dikkatini cekiyor gulucukler atiyor 😂 eger 100 tl ise kacirmayin 210 liraya almıştım
Petitom K1r2m eğitici köpekçiği de seviyor oğlum bir de otobüs aldık fisher prisein o da güzel onu da seviyor
Elifatih25 K1r2m Bende indirimde diye aldim bugün youtube da videolarini izledim güzel gibi insallah yararlı olur ve severek oynarlar. Yasa göre kademelerinin olmasi cok hosuma gitti 😀
BademsMam K1r2m bunun kız bebekler için olanını aldım ben. Oda eğitici köpekciğin kız kardeşi diye geçiyor internetten bakın
Fulyaalinmina K1r2m orjinali biraz daha pahalı canım 100 TL ye ikinci eli bile yok. Elinde ABC yazan yan ürün elinde müzik yazan gerçek kopekcik. Kullanıyorum çok seviyor benim kızım
edsn1 tosbikyanak-ela- Sorunlu değil hatta satıcısı toyz shop ürünün indirimli satış fiyatı 159 lira şu an ama eğer Hepsiburadadan ilk alışverişinizse o zaman 50 lira daha düşüyor 109 liraya geliyor yani indirim sadece ilk alışverişe