Mommysharkdoodoodoodoo K1r2m Eğitici köpekçik çok güzel bir oyuncak olsa da oğlum 2 yılda 2 kere falan oynadı
Mommysharkdoodoodoodoo K1r2m şarkılarını kalbe basıp otomatik çaldırdığım için biliyor ama asla tuşuna basayım iki sarılayım yok yani ona vereceğiniz parayı patates adama verin sesli olan en azından ağız burun kulak taka çıkara öğreniyorlar
ReisinKizi K1r2m benim kızımın en sevdiği oyuncağı şarkılarını çok seviyor. Ben daha yüksek bi rakama almıştım. Şimdi yeğenim için baktım da hepsi buradaya 100 liraya düşmedi siz bi kampanya felan mı seçtiniz acaba
[silindi] K1r2m 100liraysa kaçırmayın ben aylar önce 200 TL ye almıştım kızımın ilgisini çekiyor şarkı falan çalarken gülüyor kendisi de basmaya çalışıyor seviyeli olan bizimki
Umutaras K1r2m eğitici köpekçik değil ama fisher price masalcı tırtıl eğlenceli hikayeler ve cd çalar oyuncağı var çok severek oynuyoruz köpekçik peluş diye almamıştık tüylü vs diye
Annis-ogul K1r2m vqla bn 170 tl ye aldım cnm bebegim 8 aylik ama pek ilgisini çekmedi açıkçası. Ins ilerleyen zamanlarda sever de oynar
Yenidennn ReisinKizi bende şimdi baktım normal netten girince indirim yapmıyor ama uygulamyi yükleyince yapıyor