Esra94 Duygusuz eşiniz asgari ücretli oldugu ıcın çıkmıyor kırada 10 tane evınız olup dukkanlarınız olup sıgortanız olmasa çıkıyor 😃
Bebislerim 2Minnosannesi neye göre veriliyor acaba çalışan yok mu sizde bize çıkmıyor da o yüzden sorim dedim
2Minnosannesi Bebislerim Eşim çalışıyor ilk yardımda ücretsiz izne çıkarmışlardı neye göre veriliyor bilmiyorum
Sibelcet 2Minnosannesi ya bizde 2 sefer aldik ama suan hic basvuru felan yok basvuruyoruz reddeediliyor alamiycaz galiba
Domino talhaninannesi11 Benim ptt kartim var cnm. kart kayit etmedim hic ama yardim icin hesap numarasi actim. nereden bakabilirim kayitli kartlarima yatan paraya sen nerden gördün?
talhaninannesi11 Domino diğer yatan para ptt kartima yatmıştı 144 den bilgi alınıyor arayın ama zor düşüyor durmadan arayın 30 40 kez aradım öyle düştü hat
anneyimben_ Usengeccanee Ben ilkini aldım …şuan bende de kapsam dışı yazıyor ama sosyal yardımda bir şey yok sadece gıda yardımları almıştım onlar gozukuyor..alabilecek miyim ikinciye acaba.. siz aldınız mı..
Hilalse Damlarden Valla canım ben gittim ptt e devlette görünen para ptt de gözükmüyot boşuna çıktım Allahtan cexa yemedim yok yere
Damlarden Hilalse benim banka hesabıma yatırdılar cuma günü canım . Pandemi ödemesine başvururken banka hesabımı yazmıştım O hesaba yatırdılar
Balpamuk Giz3mm maalesef öyle esiminde benimde borcumuz var toplamı 50 bin TL bize hala çıkmadı ben çalışmıyorum başvurdum ama hala süreç devam ediyor yazıyor
htceee98 Balpamuk valla bizimde o kadar borcumuz var başvuru yaptım hem geçen yıl hem bu yıl bir kuruş çıkmadı ev araba olsaydı üstümüze kesin çıkardı