Esraikra6155 Merhabaa…. Bende başvuruda bulundum 27 Nisan da.. 4 mayısta aradılar.. İkemetgahım baba evinde görünüyor oturduğunuz yere alın dedi başka da bişey demedi. Para yatar mı yatmaz mı bilemiyorum 🤷♀️
Esra94 Eşi sıgortalı asgari ücretli olup para yatan varmı acaba sıgortadan dolayımı bıze çıkmıyor evi arabası olana çıkıyor anlamadım
eylul0607 Esra94 esim suan tekrar issiz oncedende issizdi ne gecen sene ne bu sene bize hic bisey cikmiyor okdar basvuru yaptik yok kafayi siyirmak uzereyim bu alanlar nasil.aliyor evim kira uzerime his birsey yok esimde issiz 2 cocugum var hicbisekilde maasda yok
Reyhandefne BGY ilk defa ne zaman verılmıstı hatırlayamıyorum o zaman cıktı bana marttaydı sanırım.temmuzda da cıkmıa bana onu da yenu gordum
Esra94 eylul0607 çok yakın tanıdıklarım var evı arsası tarlası uzerınde var tapulu 3. aldılar dun gerçekten gözumle gördüm
eylul0607 Esra94 gercekten üzucu bir durum biz napalim peki hem kapatiyolar hem para vermiyolar bu nasil bi adalet
Esra94 eylul0607 bızım sorunumuz asgari ücretle çalışmak 2800 1000 tl ev kırası çocuk masrafı faturalar yetıyor sa vermesınler demekkı yetıyor bilemedim
Merilice Papatya201020 faz 1-2 de yatmamış 3 ile ilgili bi sonuç yok sanırım daha. Ödeme konusunda bilgim yok maalesef
Badeay fatmadefne gecen sene aldıysan cıkmıstır kapsam dısımı yazıyor o zaman cıkmıs e devletden sosyal yardıma gir gözükür orda