Melikekrca aslanlarin_mom büyük ihtimalle çıkar. E devletten bakabilirsiniz. Zaten çıktıysa adresine getiriyorlar
Pervindmr https://resimyukle.io/r/mSGTgFrBfq Bana da bu geldi ama sisteme giremiyorum ayrıca pttler kapalımı bugun gittim bizim mahalledeki kapalıydı
birboncukannesiiii Miran11 benim geçen sene nisanda başvurum da hala süreç devam ediyor yazıyor. kimler kimler aldı parayı, hiç ihtiyacı yokken. Ama ben alamadım. Ve geçen yıl çok da ihtiyacımız vardı. Çok zor durumda kalmıştık.
LiYaRzuU Asklepios hesabı yok pttye gitmiş vermemişler ordan da eve gönderiyorlar demiş belli bir adresi de yok
UmmuOnurEge LiYaRzuU şimdi görüyorum bende biz bize yeteriz Türkiyem Den yatmis bana geçen sene 21 temmuz da o parayı da pttye gidince alabiliyormuyum görmemiştim yattığını 🙄🙄🙄
Gmze2020 tombikdonerkankasiiskender ay cok tesekkur ederim mesajiniza denk geldim ben de oraya tiklayinca gordum yatmis demek ki 🙏
MeltemD Melikekrca yok kız arkadaşmn kaynı dairesi var arbsı var adında aldı şans buuu demın bana bır arkdaş mahllde karı koca çalşıyorlar 7 bın gelrleri var aldılar karı koca dedı şok bennn
Papatya201020 NurR Merilice Merhaba bende de kapsam dışı faz 1-2 gözüküyor PTT kurum ödemelerine girdiğimde ödenecek kayıt bulunamadı diyor birde ben banka ibanı verdim PTT ile mi gelir hesabamı yatar? 🤔
Merilice Papatya201020 faz 1-2 de yatmamış 3 ile ilgili bi sonuç yok sanırım daha. Ödeme konusunda bilgim yok maalesef
tosbikyanak-ela- Ultraslan40 kaç günde getiriyor bilginiz var mı? Bana dün gece Msj geldi en kısa sürede teslim edicez diye ne zaman gelir ki ?
elif_yagiz_yaman Merhabalar ben 1 sene önce başvuru yapmışım hala daha süreç devam ediyor yazıyor tekrar da başvuru yapamıyorum anlamadım ne yapmam gerekiyor bilen var mı 😔
Gokcensare elif_yagiz_yaman e-devlet yoğunluktan dolayı sistem hatasında cimere yazın hemen sonuç alırısınız