Melikekrca aslanlarin_mom verilmiyor canım. Bugün paralar dağıtılmaya başladı geçen sene çıkan kişilere çıkıyor
Berrinyr aslanlarin_mom valla bilemiyorum ki ben iki defa başvurdum hala aynı süreç kardeşim.sansa kalmış birşey artık dene bir derim
Gulsum_01 Aslmra80 bana yatmadı kendimi de geçtim aileme yatsın istemişimdir basvuru yaptığımızda hane içerisinden bir i aldıkları için alamıyorlarmış ee haneden alan olmadı ki nasıl iş anlamadım ben 🤔 babamın çalışmadığı halde çok istedim ama vermiyor neye göre yapıyorlar anlamıyorum gerçekten
Melikekrca Miran11 eşim PTT tebligat görevlisi geçen sene çıkan kişilere çıkıyor. Bu yüzden yeni başvuru yapanlarda süreç devam ediyor yazıyor. şartları ise üzerinize bir araba ev arsa vs mal sahibi olmamanız gerekiyor..
aslanlarin_mom Melikekrca Ama geçen sene çalışmayın çalışanlar var mesela sigortalı onlara verilir mi eşim calisiyor şu an mesela benimde üstümde daire var ama babam duruyor bana bir katkısı yok ve kiradayim iki bebeğim var çok almak istiyorum ama malesef çıkmaz sanki
Melikekrca aslanlarin_mom maalesef çıkmaz canım çünkü senin üzerine kayıtlı daire görünüyor. Mesela ablamın üzerine de arsa var o yüzden bundan faydalanamıyor
Melikekrca aslanlarin_mom büyük ihtimalle çıkar. E devletten bakabilirsiniz. Zaten çıktıysa adresine getiriyorlar
MeltemD Atlasdemirkol?????? ya hanımlar arkadaşkmın kaynı bekar o aldı nasıl oluyor anlayamadım mumkunmu bu ???????????!!!! benım anladığım evlı çalışmayan fakır durumu olmayanlara değilmiydi bekar ne alaka o kısmına şaşırdım çokuk cocukmu var elektrk su fatrlrmı var anlamadım sordum nasıl bılmıyorum dedi arkadaşımm
Melikekrca MeltemD evli ya da bekara bakmıyorlar canım. Mal sahibi değilseniz çıkıyor ve geçen sene çıkan kişilere veriliyor yine
MeltemD Melikekrca yok kız arkadaşmn kaynı dairesi var arbsı var adında aldı şans buuu demın bana bır arkdaş mahllde karı koca çalşıyorlar 7 bın gelrleri var aldılar karı koca dedı şok bennn
MeltemD Melikekrca cnm mal durumu var r ev araba felan var mış cocupun adında öyle söyledi bekar anlayamadım
Asaf0625 Melikekrca bana geçen sene bekçiler getirdi 1000 tl şimdi bakıyorum e devlete hiçbirşey yazmiyo
2kizbiroglan Melikekrca üstümüzde bişey yok mall mülk geçen sene aldım şimdi çıkmadı bana çokta ihtiyacımız var 😔
Pervindmr https://resimyukle.io/r/mSGTgFrBfq Bana da bu geldi ama sisteme giremiyorum ayrıca pttler kapalımı bugun gittim bizim mahalledeki kapalıydı
birboncukannesiiii Miran11 benim geçen sene nisanda başvurum da hala süreç devam ediyor yazıyor. kimler kimler aldı parayı, hiç ihtiyacı yokken. Ama ben alamadım. Ve geçen yıl çok da ihtiyacımız vardı. Çok zor durumda kalmıştık.