Tudaa ilknurmira bizede aynı şekilde acaba gidip yarın çeksek alablrmyz eşim evde olmazsa vermiyolarmış ona çıktı
anneyimben_ Usengeccanee Ben ilkini aldım …şuan bende de kapsam dışı yazıyor ama sosyal yardımda bir şey yok sadece gıda yardımları almıştım onlar gozukuyor..alabilecek miyim ikinciye acaba.. siz aldınız mı..
LiYaRzuU Asklepios hesabı yok pttye gitmiş vermemişler ordan da eve gönderiyorlar demiş belli bir adresi de yok
Prens-annesi56 Gulsum_01 yok ilkinde geldiys ikincide başvurusuz yatacak bizim tanıdığımız herkese öyle gelmiş
Atlasdemirkol Prens-annesi56 bizede ilk yatı gerçi kayananamlar kapıya geldi hatta şuan kayananm sayfasına girdim faz dışı diyor
Sarelle Ptt kurum odemesinden gecen yıl 8.ayda 1000 tl para yattığını yeni gordum hanimlar biz bize yeteriz Türkiyem yardımı yazıyordu gitsem pttden alabilir miyim suresi geçmişmidir bilgisi olan yazabilir mi
Gulsum_01 Aslmra80 bana yatmadı kendimi de geçtim aileme yatsın istemişimdir basvuru yaptığımızda hane içerisinden bir i aldıkları için alamıyorlarmış ee haneden alan olmadı ki nasıl iş anlamadım ben 🤔 babamın çalışmadığı halde çok istedim ama vermiyor neye göre yapıyorlar anlamıyorum gerçekten
Narinom838228 Aslmra80 bende geçen sene başvurdum 1100 tl aldım bidaha başvurma hakkın yoktur diye düşündüm başvurmadım. Bana 2.kez gelmedi para ama herkese gelmiyor mu acaba şansamı geliyor 2.ler
Esra_deniz_erhan Usengeccanee kapsam dışı olduğu zaman parayı alacaksınız anlamına geliyor 2. Defa alacaksanız tekrar başvuru yapmaya bile gerek yok hesaplara yatırıyor yada gidip alabiliyorsunuz bilginiz olsun
Tudaa Kızlar ptt kurum ödemesinde istediğiniz pttden alabilirsiniz diyo mesaj geldi pttden dün gece ondada komuta getirlck diyo pttye gitsek alablrmiym
Elifdurununannesi Domino keşke iznim yok deseydiniz ben müsade etmem şahsen sanki bahşediyorlar bizim vergilerimiz birikiyor zor zamanlar için az bile oluyor verdikleri yardım devede kulak bile değil
Domino Elifdurununannesi görmedim ki cnm basimi egdim hemen zaten habersiz cekip gittiler. 😒 bu sefer oyle seylere izin vermem