Aymese nazo78 bende ödemeniz hazırdır yazarken altında kapsam dışı yazıyor heralde alınmaz bu şekilde
Domino Asafbugra e devlet uygulamasindan giriyorlar galiba. ben googleden giriyorum ptt kurum odemeleri yaziyorum dunden beri sıra veriyor sabah 4 5 e kadar denedim yok😤😤
Aymese Asafbugra sosyal yardım kısmına google üzerinden de uygulamadan da giriş yapabildim fakat ptt kurum ödemesi yazdığımda olmuyor
Domino Duygusuz Acik kapi da yardim almayanlar yada istek şikayet önerisi vs olanlar başvuruyor. Tc nin son hanesine hore de pandemi yardimi basvurusu yapiyorsun cimerle alakasi yok.
Asli1453 Miran11 o kadar çok post gördümki bu konuyla alakalı inşallah ihtiyaç sahibi olana çıkar bu para
Gizem4242 1limonatamoms bendede aynisi yaziyor canim ama esimde bende almadik ben 2.faza basvurmustum yani alamamistim simdi 3.faza basvurcam bakalim ne diycek
Domino UmmuOnurEge Sana da yatmıştır o zaman cnm hayırlı olsun. ptt kurum odemeleri yaz e devlete yada sosyal yardim bilgileri sorgulama yaz hic biri olmazsa prt yi ara
Yeliz123- Merhaba arkadaşlar bende de banka hesabınıza yatırıldı yazıyor az önce aradım hesabımda yok ne yapmam gerek bilen var mı?
Kerimaydeniz91hotmail https://klasresim.com/i/zQpRl. Bu üçüncü başvurum en sonuncusu süreç devam ediyor dye. Bilgisi olan var mı acaba
Neslihanblt Ben biz bize yeteriz kapanyadından 1000 tl almıştım geçen sene şimdi tekrar yatar mı acaba ? Sorguladığımda sosyal yardım bulunamamıştır dıo
Mrv38 Bizde eşimle ta geçen sene başvurduk aynı adresten başvurunuz devam ediyor diyor hala yeni başvuru yapılmıyor mu