Sakinee Kubrik5734 vermiyorlar canım bende evimden ayrı yerdeyim şuan postaneye gittim öğleden sonra mesajda konuta teslim diyorsa evinize giderler size ulaşamayınca geri giderler bir süre sonra postaneye adınıza yatar merak etmeyin o zaman alabilirsiniz dedi adam
Duygusuz Domino ben cimere basvuru yaptım da sosyal yardım için tc kimlik son hanesinin gününü beklememiz gerekiyo heralde dimi birde acık kapı dedigini nedir ben hiç yardım alamadım
Domino Duygusuz Acik kapi da yardim almayanlar yada istek şikayet önerisi vs olanlar başvuruyor. Tc nin son hanesine hore de pandemi yardimi basvurusu yapiyorsun cimerle alakasi yok.
nazo78 Nur64 ya bana msj geldi sabah kartınıza yatmıştır diye ama kartta para yok her yer kitlenmiş ulaşamadım da yatmiycakmi acaba
2kizbiroglan Bende ilk bin TL aldım almadım artık ihtiyacımız da var neden. Öyle bi sürü ihtiyacı olan insanlar var nedense evi arabası olan alıyor .bizim sigorta bile yok 144 arıyorum malesef 1100 TL faydalsnmiyirsunuz diyorya 🙁
Aymese Nur64 ben googleden kontrol ettiğimde 1100 tl ödemeniz hazır yazıyor ve başvuru 30.04.2021 olarak görünüyor fakat uygulamadan girdiğimde kapsam dışı yazıyor sizde de öyle bi yazı var mı ben anlamadım şimdi yatıp yatmayacağını
Aymese nazo78 bende ödemeniz hazırdır yazarken altında kapsam dışı yazıyor heralde alınmaz bu şekilde
Domino Asafbugra e devlet uygulamasindan giriyorlar galiba. ben googleden giriyorum ptt kurum odemeleri yaziyorum dunden beri sıra veriyor sabah 4 5 e kadar denedim yok😤😤
Aymese Asafbugra sosyal yardım kısmına google üzerinden de uygulamadan da giriş yapabildim fakat ptt kurum ödemesi yazdığımda olmuyor
Asli1453 Miran11 o kadar çok post gördümki bu konuyla alakalı inşallah ihtiyaç sahibi olana çıkar bu para
Gizem4242 1limonatamoms bendede aynisi yaziyor canim ama esimde bende almadik ben 2.faza basvurmustum yani alamamistim simdi 3.faza basvurcam bakalim ne diycek