Tosbikgiller19 Blackcloud Evet bizde süreç devam ediyor yazıyordu eşim merak etti gudiym soriym ddi. Ptt çalışanı eve getirilecek deyip göndermiş bakalmm.
thisismylife Nisa_derin12 bendede aynı şey oldu canım ibanda vermemiştim acabalar PTT sosyal kart vermişlerdi bi ara onun içine yattı sizdede varmı
Nisa_derin12 thisismylife yok canım bende PTT kart yok eşim in ibanı var onu kaydetmişti sisteme ama kontrol ediyoruz yatan bile yok
bundlebeach Huriye48 bende bakiyorum ama yok 🙄 evi olan sigortali calisan kuzenimin esine bile cikmis hayretler içindeyim acikcasi
Fuldenmevsim Ultraslan40 bana cikmis ama ben ablamin yanindayim paratida anneme vermemisler . Postaneden mi cekecem geri acaba evime donunce
Yigit-19 Arkadaşlar ben geçen sene başvurmuştum, almıştım. Bu senede alır mıyım? Süreç devam ediyor yazıyor. Sosyal yardıma girdim orda da başvurunuz bulunmamaktadır diyor anlamadım :(
Tulaybzkrt Yigit-19 Benin’de geçen sene başvurduklarım da bile hala öyle yazıyor sizde de ilk başvuru yapıp aldığınız da mı öyle yazıyor du
Elifdurununannesi Domino resim neden çekiyorlar anlamadım yardim ediyorlar bari mahcup etmesinler ama doğru reklam olsun da kim mahcup olursa olsun 🙄🙄
Domino Elifdurununannesi Bende anlamadım cnm. mahcup da oldum bayağı. insallah bi daha olmaz rezim olayı hep vardı habersiz çekiyorlar bide. gecen de yoldan gecerken 2 3 kadın yoldan gecenlere bi kutu icerisinde kitap miydi neydi bisiler veriyordu biri de resim.cekiyordu kadinlarin da haberi yoktu cekti hemen indirdi telefonu😒
Elifdurununannesi Domino keşke iznim yok deseydiniz ben müsade etmem şahsen sanki bahşediyorlar bizim vergilerimiz birikiyor zor zamanlar için az bile oluyor verdikleri yardım devede kulak bile değil
Cansuukoosee Domino daha önce hiç almadık ve başvuru yapmadık şimd yapabilirmiyiz öncekikermi faydalanabiyor acabaa ?
Domino Cansuukoosee belediye den hic yardim aldin mi daha önce? belediye yardim basvurusu var mi senin yada esin adina ? bi basvuru yap dene şansını
deletedmom1106 Yavuzuannesi2012 bakıyorum canım doğru yer taa 2020 de pandemi ilk başladıgında basvurduk sonra 2. Faza bas vurdum hepsi hala süreç devam ediyo dio öleki sistem vakfa bile yollamıyo galiba bazıları secılmıs kişiler kime nerden oy çıkıyosa oraya verıo galiba