Karakiz1 Yaslilik maasi var babannemin gecen yil aldi bu sene basvurdum kapsam disi faz 1 2 yaziyor bu senede yararlanabilirmi
alerjikbebek Miran11 Bende başvurdum bende başvuru formu incelemeye alınmış diyor önceki de hala öyle yazıyor önceki parayı da almadım ve sosyal yardım da öyle birşey yazmıyor
Merveerdol Miran11 canım sanırım yatmamış ben pazar günü başvurdum bi kaç saat önce ptt görevlisi getirdi
thisismylife Nisa_derin12 bendede aynı şey oldu canım ibanda vermemiştim acabalar PTT sosyal kart vermişlerdi bi ara onun içine yattı sizdede varmı
Tosbikgiller19 Blackcloud Evet bizde süreç devam ediyor yazıyordu eşim merak etti gudiym soriym ddi. Ptt çalışanı eve getirilecek deyip göndermiş bakalmm.
Nisa_derin12 thisismylife yok canım bende PTT kart yok eşim in ibanı var onu kaydetmişti sisteme ama kontrol ediyoruz yatan bile yok
bundlebeach Huriye48 bende bakiyorum ama yok 🙄 evi olan sigortali calisan kuzenimin esine bile cikmis hayretler içindeyim acikcasi
Fuldenmevsim Ultraslan40 bana cikmis ama ben ablamin yanindayim paratida anneme vermemisler . Postaneden mi cekecem geri acaba evime donunce