1limonatamoms Tugceozefe evet 2 kere aldım eşim askerdeyken ama şuan eşim kısa çalışmada 1500₺ para alıyor sadece neyimize yetecekse artık kısa çalışmadakiler alamiyormus
Tugceozefe 1limonatamoms ben başvuru yapıp bi dahada hiç bakmamıştım acaba banada yatmis midir önceden sizinki gibi yaziyor
00000000 Miran11 Bu gün bana geldi mesajı başvuru yapmadım daha önceki başvuru sürecin devam ediyor yazıyordu lütfen msj geldi gidip alabilirsiniz diye daha önceki alanlara çok iyi mesaj bekleyin mutlaka gelecektir yada en yakin pttye gidip baktirin
Zeynepkopruduz35 Jojoanne16 ben başvuru yapmadım geçen sene yapmıştım sadece otomatik olarak tekrar para yatmış adima
Meryemu Miran11 aynısı benim de öyle oluyor hala 4 ay oldu başvuru yapalı aynısı diyo sizin yazdıklarinizi
ZumrAsel Lina1205 sigortali olmakla alakası yok. Benim de eşim sigortalı ama çıktı şükür ki. Eğer ekstra gelir yoksa çıkıyor genellikle işsizlik ödeneği varsa emeklilik varsa çıkmıyor mesela anneme öyle oluyor hep
Reyhandefne Kzyannesi17 gecen sene ilk pandemıde başvurmuştum bu ıkınci alısım ıkıncısı otomatik olarak kendiliğinden basvuru yapılıyor
2Minnosannesi Mrsbayan Başvuru yapılmıyor otomatik olarak başvurulmuş. E devlette arama motoruna sosyal yardım bilgileri yazın çıkmışsa orda vardır. Yoksa isterseniz e devlette cimer yazın ordan yardım başvurusu yapın belki başka yardım verirler.
brcn1990 Miran11 Nerden nasıl başvuruyoruz rica etsem söyleyebilir misniz ? Bir de şartları nedir ? Cevap verirseniz çok memnun olurum ☺
TalentedMom Miran11 PTT üzerinden yapılan Kurum ödemeleri sorgulama ekranından da görülüyormuş fakat yoğunluk olduğu için açılmıyor
ejderyaaa Benim hesap kartımı bankamatik yuttu 1.fazdan faydalanmiştm ama şuan eski IBAN olduğu için alamz miyim
sultan_srgn Merhaba kizlar ben geçen sene 1000 TL pandemi başvuru yaptım süreç devam ediyor yaziyor ne demek oluyor