Lina1205 Lahusaaa güle güle harcayın canım ama burda kim sigortalı işe çıkmadı üstlerinde de bişey yok.ama çıkmadı
Lahusaaa MerveKopuk canım öyle yazanın çoğu yatmış oluyor sen PTT ye gidip bi sor ya da Google’dan gir e devlette orda aramaya PTT para ödemeleri yaz ordan da çıkıyor yatmışsa
Jojoanne16 Prensannesi__ beklemede falan mı yazıyordu peki. Ben başvuru yaptım hiç birşey gözükmüyor başvuru yaptığıma dair ne beklemede yazıyor hiç birşey yok başvuru yapmayı mı beceremedim bilmem
Jojoanne16 Zeynepkopruduz35 ben dün başvurdum .. dediğiniz yerden baktım ama başvurum bile gözükmüyor anlamadım . Başvurulan birşey gözükmüyor sayfam boş. Sizin de öylemiydi
UmmuOnurEge tombikdonerkankasiiskender Bendede kapsam dışına çıktı yazıyor yani parayi alabilcekmiyimmm
Zeynepkopruduz35 Jojoanne16 ben başvuru yapmadım geçen sene yapmıştım sadece otomatik olarak tekrar para yatmış adima
Aynurvurankaya Miran11 ptt ye gidip sorun çünkü para yatıyor ama orda hala süreç devam ediyor yazıyor
Aynurvurankaya Miran11 9-4 arası açık öğle tatili yapılıyor 12.30-13.30 arası ona göre gidebilirsiniz
Saitkereminannesi bundlebeach çevremde kaç kişi aldı hemde öyle durumları iyi hiç ihtiyaçları yokken aldılar ihtiyaç sahiplerine de çıkmıyor
alpyigit_annesi Lahusaaa ilçenizde ki sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına değerlendirilmek üzere iletilmiştir yazıyor bende de siz aldınız mı kaç gün içersinde belli oluyo
Berfingngrn Lahusaaa ben aralıkta başvuru yaptım şimdiye kadar reddedildi yazıyordu 2 gündür bakıyorum hane yardımı hak sahibi diye adım yazıyor ödenecek tutar da fiyat yok gelirmi acaba