bitanem123 annekuzusuuuu PTT kurum ödemelerinden bak canım sosyal yardım bilgileri sorgulama da gözükmüyor
talhaninannesi11 acemi_ana geçen sene başvuru yapmistik e devlet üzerinden pandemi yazın arama butonuna çıkar ordan başvuru yapiliyr
Sevda6767 talhaninannesi11 üçüncü defa mi yatmış sizin? Kız kardeşim iki defa almıştı onun için soruyorum
talhaninannesi11 Sevda6767 evet ben yatmaz sanıyordum başvuru yapmadik sadece geçen sene yaptık ilk ki yattı sonra biz bize yeterz den otomatik yattı şuan tekrar yatmış alanlar kontrol etsin muhtemelen 1kez başvuru yapınca tekrar gerek kalmiyor
Sevda6767 talhaninannesi11 adınıza sevindim umarım ihtiyacı olan herkese çıkar. Peki nerden baktınız tam olarak?
umudum_var2 talhaninannesi11 nasıl oluyor ben faz1 den yararlandığım için alamıyor muşum eşim sigortalı diye
Hiranur2010 beyzasvm ayyy canım sagol ya bende az önce mobil e devlwttenbaktim 0 yaziyor interten girdim e devlete yatmış valla banada şükürler olsun
_prens_prenses_annesi beyzasvm brnim komsum basvuru yapmis onda sosyal yardimlasma ya incenlenmek icin gonderiomis falan yaziyirmus o ne demek oluyor kizlar bana sordu bende bilgim oomadigi icin birsey demedim
beyzasvm _prens_prenses_annesi o başka birşeye başvurmuş olabilir pandemi destekte öyle araştırma falan çok yapmıyorlar
_prens_prenses_annesi beyzasvm bilmiyorum canim bilgim gok virus oldugu icin gitmiyorum sadece mesajlasiyoruz oda oyle birsey soyledi benim de bilgim yok dedim ama simdi burda boyle post gorunce sorsgim belki bilen oljr dedim
Hiranur2010 annekuzusuuuu telefondan mobil e devletten girme canım safariden e devlete gir benimde senin gibi oldu ordan girince düzeldi umarım sana da cikmistir
Ozge-2012 Cnsdlk hanımefendi akşam haberlerde söyledi Bir de sosyal yardımlaşmada çalışan arkadaşlar söyledi bunda başvuru yok o başvuru yaptığınız da geçen seneki pandemi için o yüzden reddediliyor
talhaninannesi11 Sevda6767 çok teşekkür ederim inşallah cnm e devletten arama butonuna ptt kurum ödemeleri yazınca çıkıyor
Tortilla Yusufegemom canm e devlete ptt yaz cıkan sorgulama sayfasına tıkla orda varmı bak. Bendede surec devam edıyor yazıyordu baktık yatmıs. Basvuruda yapmadm eskıden yattıgı ıcın ytmıs