Ozlememre komutlara çalışıyoruz al ver git gel … üst-üste kule oyunları… duyu bütünleme oyunları oynuyor top havuzunda ayak sürtme topa vurma top atma … bide birlikte sofra kurun her şeyi söyleyin gel al git düştü kalktı … sınırlar çocukları korur kesinlikle kural koyun hayırsa hayır… oyun hamurları kinetik kum oyunları oynuyoruz sonra yumurta kutularına boncuk ponpon koyup onları tek tek toplatıyorum al ver çalışıyorum pekiştiriyorum kavram kartlarını konuşturuyorum sonra plates topumuz var Onun üzerinde zıplıyoruz ve bunları yaparken müzik dinliyoruz çocuk şarkıları kesinlikte ekran ile temas etmemesi için elimden geleni yapıyorum su oyunları oynatıyorum suyu dolduruyorum renkli taşları koyuyorum doldur boşalt yapıyorum bu süreçte bırak ıslansın ve rahatsız olmasın çok doğala çok güzel birşey glutensiz ve Vegan besliyorum çikolata kesinlikle yok … ve en önemlisi akran grubu ile temas kuzenleri var onların arasına sokuyorum karışmıyorum çok müdahale etme düşsün kalksın cani yansın ağlasın acıya duyarlı bi çocuk olsun ki tedbirli olsun … acıya duyarlı derken yanlış anlama düşünce acıdıysa ağlasın… bolca temas kur kucağına al beni al diye ellerine kaldırsın sana müsade et fırsat ver Hayvan taklitleri yap hir ağladığında bakma mızırdandığını anlarsın zaten bırak mısırdansın suistimal edip ilgi delisi oluyorlar bu etkinlikleri sürekli verme yemek yemek gibi aralara serpiştir… öğle uykusuna geçerken kitap okuyoruz… istemesede okuyorum yavaş yavaş geliyo bakıyo zamanla merak ediyo ortak dikkat çok önemli bi etkinliği bitirmesi elinden geleni yap bitirmesi için çok değil kısa bi süre sonra daha daha iyi sonuçlar alacaksın unutma çok küçük çok hemde hiç endişelenme herşey çok güzel olacak Bunları hem sana hem kendime söylüyorum ❤🥰