Sedef-kose Yatağın gıcırdamasına nasıl engel oluyor ben anlayamadım daha detaylı anlatabilir misiniz😊
YBusralp fitmommy ayy allah razı olsun bende sinirimden çöpe atmayı düşünüyorum artık yatagı bende alıp deneyeyim inşallah işe yararda sinir sistemim rahatlar😀
Zeyno32 bu ürün mü acaba? Benim de yatağım gıcırdıyor. Kızım çok sıçrıyor sesiNe link veya foto varsa atar mısın buraya? İnternetten baktım yağ ve pas sökücü olarak geçiyor o mu?
Anneogulll fitmommy Yani bukadar olur bebeğimi yatırdım yatağıma uzandim bı döndüm yine gıcırtı sesi bebeğim uyancak diye yavaş yavaş dönmekten yoruldum bı form a bakım ddim karşında bu yazı çok saolun valla😊😊😂
Karabiber57 fitmommy yalnız çok kısa bir zaman sonra yine aynı sesi duyacaksınız haberiniz olsun ☺️ bizde ondan kullanıyoruz
fitmommy Karabiber57 ya yeter ki sesi kessin çünkü yenisini almak kadar maliyetli bir tamiratı var ☺️☺️
Elzeminzal fitmommy yataktan kalkarken kac kere uykusundan uyandı bebeğim gıcırdamasından dolayı cok tesekkur ederım bılgı için 🥰
Esrakygsz fitmommy canım eğer yatağın gicirdiyorsa. Yatağın altına koyulan 2 tane tahta oluyoruz onu yatak başına tam getirmiyceksin yaklasik 1 karış geride duracak bide bunu dene istersen
fitmommy Esrakygsz şimdilik tamamen geçti gıcırdama amortisörlerin problemiydi galiba wd40 sıkınca geçti ama tekrarlarsa bunu da denerim teşekkür ederim 🌸🌸