Alpitom fitmommy biz de aldık kapılarımıza sıkıcaz gelmesini iple çekiyorum ev hayaletler evi gibi tüm kapılar gıcırdıyor 😅
Aliveannesiiii fitmommy ay çok teşekkür ederim yaa doğum yaptıgımdan beri yatak gıcırdıyor şaka gibi kafayı yiyordum artık bıktım bebeğimi bile bu yüzden odasına geçirdim devamlı uyanıyor biz döndükçe diye. Hemem alıcam🙏🏻
Asafbugra fitmommy link atarmsn canimm 🙂 en büyük sorun buydu yataktan sürtünerek iniyorum vallahi 😂😂
Sedef-kose Yatağın gıcırdamasına nasıl engel oluyor ben anlayamadım daha detaylı anlatabilir misiniz😊
YBusralp fitmommy ayy allah razı olsun bende sinirimden çöpe atmayı düşünüyorum artık yatagı bende alıp deneyeyim inşallah işe yararda sinir sistemim rahatlar😀
Zeyno32 bu ürün mü acaba? Benim de yatağım gıcırdıyor. Kızım çok sıçrıyor sesiNe link veya foto varsa atar mısın buraya? İnternetten baktım yağ ve pas sökücü olarak geçiyor o mu?
Anneogulll fitmommy Yani bukadar olur bebeğimi yatırdım yatağıma uzandim bı döndüm yine gıcırtı sesi bebeğim uyancak diye yavaş yavaş dönmekten yoruldum bı form a bakım ddim karşında bu yazı çok saolun valla😊😊😂
Karabiber57 fitmommy yalnız çok kısa bir zaman sonra yine aynı sesi duyacaksınız haberiniz olsun ☺️ bizde ondan kullanıyoruz
fitmommy Karabiber57 ya yeter ki sesi kessin çünkü yenisini almak kadar maliyetli bir tamiratı var ☺️☺️
Elzeminzal fitmommy yataktan kalkarken kac kere uykusundan uyandı bebeğim gıcırdamasından dolayı cok tesekkur ederım bılgı için 🥰
Esrakygsz fitmommy canım eğer yatağın gicirdiyorsa. Yatağın altına koyulan 2 tane tahta oluyoruz onu yatak başına tam getirmiyceksin yaklasik 1 karış geride duracak bide bunu dene istersen
fitmommy Esrakygsz şimdilik tamamen geçti gıcırdama amortisörlerin problemiydi galiba wd40 sıkınca geçti ama tekrarlarsa bunu da denerim teşekkür ederim 🌸🌸