Yigitefeveannesi CananEce şekerli çay ve helva yiyin sürekli, bulgur pilavı yeşil mercimek corbası , et yemekleri , ayran , incirin içine badem koyup yiyebilirsiniz şekerli şeyler sğt arttırıyor. Havuç ve yeşil soğanda öyle 🤗
S_x_w CananEce kullanıyorum 2.şişem göbekten kilo yapar mı bilmiyorum henüz eski halime dönmedim zaten ☺️🤭 yanlız bende süt arttırmadı zaten az sütüm hep böyle yani ama kesilmedide hala çok şükür.. uzun zamandır meme reddi ile mücadele ediyorum
Mom095 S_x_w ayyy benimde artmadı sütüm. Bi heves almıştım. Hatta kullananlar öyle yorum yapmış ki içer içmez foşur foşur sütüm arttı falan demişler. Ama bende faydası olmadı 😢 sizinde ilacı içtikten sonra aşırı susuzluğunuz oldu mu
Mbal S_x_w yapabiliyorsanız gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir sağın. Ben de sağarak veriyorum artık azalmıyor sanırım bu şekilde.
S_x_w Mom095 ben bir yoruma denk gelmiştim aslında☺️ sütüm artmadı ama kesilmedide bu iyi bir şey diye benimde öyle oldu 🤭 hayır ben de susuzluk yapmıyor keşke yapsa belki çok daha fazla su ieçbilirdim de sütüm artardı 😅😅
Mom095 Feyzaness dimi yaaa. Bende hayal kırıklığına uğradım 😔 ucuz bişi de değil. Boşa gitti diye üzülüyorum
Smyrpd CananEce valla ben arpa maltı iyi dediler diye bi ara maltana içiyordum sütüme etki etmişti ama şuan roka yiyorum acayip faydasını gördüm göğüslerim baya doluyor biraz gaz yapıyor ama bebeğim artık dört aylık olduğu için gazla baş edebiliyoruz
S_x_w Mom095 5.5 aylık 🥺 ve sanırım çok fazla sürmeyecek gibi.. Diğer çocullarım da erken bıraktı çünkü.. Maşallah ne güzel bunca zaman emzirebilmişsiniz
Mom095 S_x_w ahhh ahhh çok şükür emzirdim ama gel de bana sor 😿😹 bi kesildi bi geldi bi emdi bi emmedi bi sağdım vs diye diye çok şükür bu zamana kadar geldik 🙏🏼😂😂
Mom095 Feyzaness saç dökülmesine de faydası varmış sözde. Ama benim hala dökülüyor 😂😂 kısacası hiç bi etkisi olmadı 😢😂😂
Feyzaness Mom095 aaaa benimde çok dökülüyor 😅😅anlaşılan dediğin gibi çöpe para vermişiz , gerçi ben ne denediysem genelde artırmadı 🤣🤣
UraSsmom CananEce Süt yapıyo cnm ilk başlarda azdı sütüm bende kullanmıştım. İştah yapar diyorlar ama bende o yönde pek etkisi olmamıştı
Aliasaf_emel CananEce maltana tavsiye ediyorum herşeyi denedim bi dönem banada bira mayasını söylemişlerdi ama içmedim galactago da denedim param boşa gitti ama maltanadan gayet memnunm hala ara ara alıp içerim
Mom095 Feyzaness benimde artmadı ya. Allah daim etsin inşallah buna da şükür 😅 sağlık olsun. Yine az çok kendi sütümüzle besliyoruz ya o da önemli ❤️
Elfydr CananEce ben kullandım hiç kilo yaptığını görmedim. Sütüm için doktorum vermişti bana göre iyide geldi .
CananEce Elfydr kızım maalesef mamayı kabul etmiyor eğer sütüm kesilirse çok zorluk çekerim inşallah olur faydası başladım bakalım bugün ✨