Mom095 S_x_w ahhh ahhh çok şükür emzirdim ama gel de bana sor 😿😹 bi kesildi bi geldi bi emdi bi emmedi bi sağdım vs diye diye çok şükür bu zamana kadar geldik 🙏🏼😂😂
Mom095 Feyzaness saç dökülmesine de faydası varmış sözde. Ama benim hala dökülüyor 😂😂 kısacası hiç bi etkisi olmadı 😢😂😂
Feyzaness Mom095 aaaa benimde çok dökülüyor 😅😅anlaşılan dediğin gibi çöpe para vermişiz , gerçi ben ne denediysem genelde artırmadı 🤣🤣
UraSsmom CananEce Süt yapıyo cnm ilk başlarda azdı sütüm bende kullanmıştım. İştah yapar diyorlar ama bende o yönde pek etkisi olmamıştı
Aliasaf_emel CananEce maltana tavsiye ediyorum herşeyi denedim bi dönem banada bira mayasını söylemişlerdi ama içmedim galactago da denedim param boşa gitti ama maltanadan gayet memnunm hala ara ara alıp içerim
Mom095 Feyzaness benimde artmadı ya. Allah daim etsin inşallah buna da şükür 😅 sağlık olsun. Yine az çok kendi sütümüzle besliyoruz ya o da önemli ❤️
Elfydr CananEce ben kullandım hiç kilo yaptığını görmedim. Sütüm için doktorum vermişti bana göre iyide geldi .
CananEce Elfydr kızım maalesef mamayı kabul etmiyor eğer sütüm kesilirse çok zorluk çekerim inşallah olur faydası başladım bakalım bugün ✨
CananEce Kilo konusunda demekki bünyeden bünyeye göre değişiyor 🤔 ben kendimi kiloya meyilli biri olarak görmezdim inceciktim doğumdan sonraki vücuduma baktıkça şimdi zayıflamak imkansız geliyor inşallah kilo aldırmaz bana 🙏
Elfydr CananEce insallah bunun yanında bestlak damla da kullanıp bol su için. Uyku dinlenme moral de sütü cok etkiliyor.
YavruAslanArden CananEce benim sütüm azdı promalt kullandım arttı hatta şöyle söyleyim geçen hafta iki gün hastaneye gitmiştim bebeğimden ilk defa uzak kalınca stres yaptım sanırım yine azaldı tekrar içmeye başlayınca arttı tavsiye ederim ben etkisini gördüm