Asafeymeninannesi Cennetinsusu Canımsın kardeşimmm 😌💕 Allah miniklerimizi bizlere bağışlasın,dertlerini göstermesin inşaAllah. Tini mini hanımı yerime çokça öp 🦋
Cennetinsusu Asafeymeninannesi Canımsın 💕 Amin kuzum amin 🤲🏻 öperim tabi 😌 Sende minnikleri öp kokla benim için ❤️
Mom622626 Asafeymeninannesi benimkide süt delisiydi zor bıraktırdım. Süt tok tutuyor ve yemesini kesiyordu bırakınca yemeye başladı. Ben marketteki paket sütlerin pek bir gıda değerinin olduğunu düşünmüyorum.
Asafeymeninannesi Mom622626 Süt delisi edecek kadar vermeyi düşünmüyordum da bakalım 😊 Öyle tabii. İnek sütünü elde etmemiz çok kolay aslında. İlk fasıllar ağır gelir diye onunla başlamayı düşünmedim
Asafeymeninannesi NesLyy- Doktormuzdan cevap şu şekilde geldi Merhaba evet 1 yaşından sonra inek sütü verebilirsiniz, Pınar süt olabilir Ortaya karışık gelsin lütfen 😅
Alyamom1 Asafeymeninannesi en güzeli doktoruna danışman canım.. ondan gelecek cevabı beklemen.. burada herkes kendince doğrular söylüyor.. mesela benim bir aklım da şunu diyor biz paket sütlerle büyümedik güvenilir yerler olduktan sonra açık süt içiririm belki ilerde çocuğuma.. memleketimde olursam kesin içiririm de dışarda kalmaya devam edersek mecbur paket sütler karşılayacak bizi🤷🏻♀️
Asafeymeninannesi Alyamom1 Doktorumuzdan gelecek olan cevabı bekleyesiyeye kadar birde buradaki annelere danışmak istedim. Ortaya karışık birşeyler çıktı 😌 Doktorumuz; Merhaba evet 1 yaşından sonra inek sütü verebilirsiniz, Pınar süt olabilir dedi de bakalım 😊
Melikemlk Asafeymeninannesi yanlış anlamayın tqbiki bende ısrarcı oluyorum zaman zaman. Araya unutacaşı bi zamaj koyup yeniden denerseniz belki olumlu sonuç alınabilir.. çoğu anne bilirki anlık ısrar bebeklerde çocuklarda pek işe yaramıyor 😅😅
Asafeymeninannesi Melikemlk İnanın hepimizden akıllı bireyler bu çocuklar. İçtiği kadar, içmediği kader diyelim 😅
NesLyy- Asafeymeninannesi Buluyorum canımm kayınbabamm getiriyorr güvenilir yerden her haftaa yoğurt mayalıyorum zaten de süt olarak içirmedim hiç bakalım denicemm.