SeherRonyaMelek uykucukoala kullanan arkadaş çok memnundu ama şöyle birşey önerdiler normal çörek otunu rondadan geçirip veya havanda dövüp yesekte olurmuş 😂
SeherRonyaMelek Egemenin_Annesi kanka bildiğin doymuyorum sürekli yemek yiyesim geliyo dur demem lazım 🥲
uykucukoala SeherRonyaMelek çörek otu yağı daha zahmetsiz geldi sanki 😅 sabah aç karnına mı ne kadar içilecek acaba
Bebikomom-_- SeherRonyaMelek bendeğğ öyleyim soğuk prest çörek otu yağ var bende emziriyorum ixebilirmiyum acaba ne görüyorum yiyorum ağzım boş oldumu zor tutuyorum kendimi
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek bende öyleyim ya bide simdi Almanyaya gidecem kim bilir kac kilo alip dönecem 😀
SeherRonyaMelek Bebikomom-_- emzirenler içebiliyor canım. Ben kendimi anlayamadım acaba emzirdiğim için mi böyleyim bi oturuşta koca ekmeği bitiriyorum :(
SeverusSnape SeherRonyaMelek eyvah eyvah. Seher sen bu fitliğinle kilo vermek için çörekotu yağı içeceksen benim kendimi o yağa yatırmam lazım :(
SeherRonyaMelek SeverusSnape çok kilom yok alt karın bölgem var ama bendeki sorun gerçekten çok yiyorum. Abartmıyorum bazen sofradan 1 tam ekmeği yemiş olarak kalkıyorum. Ve çok kısa sürede acıkıyorum onun için denemek istedim 😂
Bebikomom-_- SeherRonyaMelek yemin ederim beni anlatınız dolabi indirip yemek uzereyim ne yesem doymuyorum ben emzirmeye veriyorum çünkü 1 saat bile boş durmuyorum emziriyor bebeğim hep enerjimiz tükeniyor😅🤗❤
Bebikomom-_- SeherRonyaMelek ben aldım hiç alışkın değilim öyle tatsız birseye ama tost yapıyorum 1 yumurta 3 kaşık yulaf bi kaşık yoğurt tost makinesinde yağlı kağıt üstüne döküyorum istediğim peynirler yiyebilirsn sadece bu şekilde yiyebiliyrm
dolunay01 SeherRonyaMelek ya hatta stayfit dıye bı cay aldık emzırenlerın kullanabildiği oda sanırım artık ise yaramıyo aynı kılofayım
Nik_mik_yok SeherRonyaMelek onlara güvenme, zeytinyağına çörekotu esansı damlatıp satıyorlar. Benim abim aktar. Makinası var kendi sıkıyo çörekotu nu. Yasak olmasaydı isim verirdim ,kargo yapıyor 😁