SeherRonyaMelek uykucukoala kullanan arkadaş çok memnundu ama şöyle birşey önerdiler normal çörek otunu rondadan geçirip veya havanda dövüp yesekte olurmuş 😂
SeherRonyaMelek Egemenin_Annesi kanka bildiğin doymuyorum sürekli yemek yiyesim geliyo dur demem lazım 🥲
uykucukoala SeherRonyaMelek çörek otu yağı daha zahmetsiz geldi sanki 😅 sabah aç karnına mı ne kadar içilecek acaba
Bebikomom-_- SeherRonyaMelek bendeğğ öyleyim soğuk prest çörek otu yağ var bende emziriyorum ixebilirmiyum acaba ne görüyorum yiyorum ağzım boş oldumu zor tutuyorum kendimi
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek bende öyleyim ya bide simdi Almanyaya gidecem kim bilir kac kilo alip dönecem 😀
SeherRonyaMelek Bebikomom-_- emzirenler içebiliyor canım. Ben kendimi anlayamadım acaba emzirdiğim için mi böyleyim bi oturuşta koca ekmeği bitiriyorum :(
SeverusSnape SeherRonyaMelek eyvah eyvah. Seher sen bu fitliğinle kilo vermek için çörekotu yağı içeceksen benim kendimi o yağa yatırmam lazım :(
SeherRonyaMelek SeverusSnape çok kilom yok alt karın bölgem var ama bendeki sorun gerçekten çok yiyorum. Abartmıyorum bazen sofradan 1 tam ekmeği yemiş olarak kalkıyorum. Ve çok kısa sürede acıkıyorum onun için denemek istedim 😂