Guldendikmen SedaMeyra bende bayramda başlayacağım babasıda evde birlikten kuvvet doğar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 😁
Ulkugokturk51 Ozgecinar Geçecek cnm bir hafta dayan inşallah yoluna girecek benim kızımda öyleydi 🙏☺️
Liona Ulkugokturk51 canım bezi kestikten snra çocuğun oturdugu yatağa ve kanepe üstüne ne seriyorsun acaba ?
Hazal818 Lutimusti benim kızımda Furug benim on seliz aylık kızımda öyle çamaşır makinesi diş fırçası ile uğraşıyor kaldırdım hiç bulamazsa makine ile uğraşıyor tuvaletten de korkuyor üstelik ne yapıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fileee Ulkugokturk51 merhaba kaka işini nasıl çözdünüz bizim ikinci günümuz kaka yapamıyor normalde günde 2 3 kez yapardı
Aybuke_ Fileee merhaba naptınız kaka yaptımı cocugunuz nasl yaptı yaptysa bizmde 3.günümz hala yapmadı
Lutimusti Elizanim28 aynen canım bende 3. Gündeyim ve iki gün arasında bile fark var inşallah bol sabırla bitirecez bez işini .çocuklar da haklı bu zamana da kadar beze yaptılar bi anda hadi tuvalete 😅anca alışıyor kaslar 🤗hepimize sabırlar diliyorum inşallah 🤲🏻
MayneymisAltintop Bizimde ikinci günümüz ve hala hiç tuvalete yapmadı. Sürekli üstüne yapıyor. Eşimin benim üstüme yaptı. Anne çişim var diyip anında yapıyor üstüne. Bilemiyorum çok gözüm korktu. Değiştirdiğimiz kıyafetin haddi hesabı yok. Nasıl olacak bilmiyorum
Lutimusti MayneymisAltintop ben ilk gün 30 dakika 2. Gün 1 saate götürdüm çünkü yarım saatte yapmadığını farkettim biz de ilk gün 7 yada 9 kere yaptı inan sabır işiymiş bu çiş işi 😂 biraz eğlenceli hale getir tuvalete giderken hadi çiş mi gelmiş filan diyorum o şekilde yoksa çişin var mı dediğim de yok diyip üstüne yapıyor 😂
2bebis1anne MayneymisAltintop merhaba nasıl alistimi bebeğimiz bizde bugin başladık hiç daha tuvalete yapmadı hep bizim üzerimize yaptı yada kendi üstüne
Hyryygt MayneymisAltintop merhaba ne yaptınız çocuğunuz alistimi tuvalete 3. Gün hala üstüne yapıyor çok gözüm korktu:(
Lutimusti Fileee evet ama biraz kabız gibi oldu 2. Gün biraz posalı yiyecekler yedirdim faydası oldu çok şükür 🙌🌸💕
Lutimusti Beyzaahsen biraz daha sabır edin yaşı uygun bence kendinizi rahat bırakın sürekli gözlemleyin işimiz gücümüz çocuğumuz ve çişi olacak inşallah alışır çabucak üzmeyin kendinizi her çocuk ayrı kimi 1 günde kimi 2 hafta da öğrenir 💕🌸🥰
Lutimusti H-a-k-a-n uyuduktan sonra tuttum bez kuru kalktı gündüz uykusunda tutmadım kuru kalktı inşallah geceyi de tutmuyacam dediğiniz gibi alışır belki .Alt açma vardı onu serdim geçirmez inşallah 🤲🏻💕🌸
Fileee Lutimusti bizde şuan galiba kabız dünden beri yapmıyor aslında var kakasi belli acıdi diyor korkuyor belli ki neler yedirdiniz mesela
Lutimusti Fileee ben hoşaf yaptım kuru üzüm kayısı ve erik onu içirdim meyvelerini yedirdim portakal bizde çok işe yarıyor bide . Çok doğal canım korkuyorlar ve tabi kaka yapamayınca kabızlık sorunu çıkıyor ben bide kaka yaparken yanından çıkıp kapıda bekliyorum 🤗
Lutimusti SedaMeyra inan bende çok korkuyordum 3. Günde bile farkediyor inşallah hemencecik öğrenir yavrularımız kurtulur bezlerden 🤲🏻🌸💕
Fileee Ulkugokturk51 bizimki klozeti kabul etmedi lazimligada 5 dakika zor oyalıyorum sonuç yapmadan kalkıyor kaç oldu kaçırma sayısı sayamadım dünden beri mahvolduk