Kızlar merhabalar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim ek gıdadan önce tadımlara başladı. Pratik olsun diye weewell yoğurt makinesi aldım. İlk oda sıcaklığında activia ile 43 derecede 8 saat denedim ayran gibi oldı çok cıvıkt. Sonra evde markalı maya aldım bir bardak sütü ılıtıp içinde 15 dk aktifleştirip ods sıcaklığında süte ekledim 50 derece 8 saat bekledim sonuç daha iyi ama kaşık vurunca yine çok sulanıyor. Şimdi elimde vivo maya var bir de yine evde markalı maya var. Sütü pastörize günlük alıyorum genelde. Aoç ile yapmıştım bugün sek ile yapacağım mesela. Forumdaki başlıkları da okudum internetteki ürün yorumlarını da hep okudum dolaptan çıkardıgı soğuk sütle bile yapan var neyi beceremedim anlamadım.
- sizler makineyi nasıl kullanıyorsunuz? Kaç derecede kaç saat?
-hangi sütü nasıl sıcaklıkta ( soğuk,kaynatılmış,oda sıcaklığında) kullanıyorsunuz?
- hangi mayayı kullanıyorsunuz?
makine kullananlardan yardım bekliyorum. Pratik olsun diye aldım tam beceremedim.