Turna Brcklc ben kolumdaki çay yanığı izi vardı baya derindi hafifletti izini ama halen duruyor izi çok geçmiş sayılmaz
masalcik Brcklc ben kullanıyorum çatlaklarım için , arkadasimin ciddi derecede yanik izlerine dahi iyi gelmişti.doktorum da kullanmam için önerdi,ki ben de zaten kullanacaktim.su an için memnunum.
kaymakliekmekkadayifi Brcklc yani o zaman lisedeydim ve yazin bikini giycem bu iz kotu gozukur diye fazlasiyla duzenli kullanmistim😂😂 bol bol suruyodum.
Brcklc @2minikannesii bende eczacı arkadaşıma sordum ozeldeki doktor önerdi ama emin olamadim oda mutlaka al en iyi krem bu dddi bakalım fayda edicekmi
55eren55 Brcklc bende almayı düşünüyorum yara izi kıpkırmızı kaldı öyle çok canımı sıkıyor işe yarar mı gerçekten acaba
55eren55 Brcklc çokta pahalı bi krem canım eşim şuan çalışmıyor sadece kısa çalışma ödeneği alıyor o da ihtiyaçlarımızı anca karşılıyor
Neslihancaglar Brcklc canım kullanmanın bir zararı olur mu bilmiyorum ama estetik dikişte bi yararı da olmaz çünkü zaten iz kalmıyor