Brcklc Yara ve ameliyat izleri için bu kremi kullanan ve faydasını gören varmı acaba yeni aldım sezaryen dikisim için 🤔
Srht Brcklc ben kullandım çok çok az kullanılması gerekiyor cildi genişleterek izi açıyor. Çok kullanırsanız sarkmaya sebep oluyor diye biliyorum bende yüzümde yanağımda kullanmıştım. Doktorum uyarmıştı.
Basakaks Brcklc merhaba ben aldım ama 2. Ayda kullanmaya başlamıştım belki o yüzden biraz silindi gibi size daha çok yarayacaktır bana asiri etkisi olmadı
Mom456 Srht ya ben de baya sürüyorum sezeryan izlerine ve karnıma çatlaklara da iyi gelir diye,yüzümdeki sivilce izlerine de iyi gelmişti ,bol bol kullanıyordum,dikkat etmek mi lazımmış
Brcklc @Matmazell_ benim doktorum önerdi canım çok iyi bı kremmis hem kesik yeri için hemde catlatlak için araştırıp alabilirsin 🤗
Neslihancaglar Brcklc canım kullanmanın bir zararı olur mu bilmiyorum ama estetik dikişte bi yararı da olmaz çünkü zaten iz kalmıyor
Astalavistaaa Kullandım ameliyattan bir ay sonra, bazı izleri geçirdi ama devamını getirmedim valla sürekli bi kullanımım olmadı
kaymakliekmekkadayifi Brcklc ben yiklar once ameliyat ixim.ickn aylarca kullanmistim hic fayda etmedi😂 simdi aklima geldikce sezeryan yerime kantaron yagi suruyorum. 2 3 haftadirnda surmuyom buraya yazarken aklima geldi😂😂
2minikannesii Brcklc Oğlum düşüp dudağını iç dış patlatmıştı resmen delikti doktorumuz yazdı eczacımıza sorduk ücreti fazla olunca gerçekten faydası var mı sadece doktor önerisi mi diye ama o kendisininde evde kullandığını mutlaka evde bulunması gereken bir krem olduğunu söyledi zaten az miktarı yedirince Cook uzun süre kullanılıyor 4 ay kullanmamız söylenmişti bizde kullandık ve gerçekten çok silik belli belirsiz bir iz kaldı belki çok dikkatli düzenli kullansaydik oda kalmazdı ama uyudukca falan unuttuğumuz günler oldu