Astalavistaaa Kullandım ameliyattan bir ay sonra, bazı izleri geçirdi ama devamını getirmedim valla sürekli bi kullanımım olmadı
kaymakliekmekkadayifi Brcklc ben yiklar once ameliyat ixim.ickn aylarca kullanmistim hic fayda etmedi😂 simdi aklima geldikce sezeryan yerime kantaron yagi suruyorum. 2 3 haftadirnda surmuyom buraya yazarken aklima geldi😂😂
2minikannesii Brcklc Oğlum düşüp dudağını iç dış patlatmıştı resmen delikti doktorumuz yazdı eczacımıza sorduk ücreti fazla olunca gerçekten faydası var mı sadece doktor önerisi mi diye ama o kendisininde evde kullandığını mutlaka evde bulunması gereken bir krem olduğunu söyledi zaten az miktarı yedirince Cook uzun süre kullanılıyor 4 ay kullanmamız söylenmişti bizde kullandık ve gerçekten çok silik belli belirsiz bir iz kaldı belki çok dikkatli düzenli kullansaydik oda kalmazdı ama uyudukca falan unuttuğumuz günler oldu
Taze1mom Brcklc doktorum önerdi bana ama almadım pahallı geldi 15 ml krem alt tarafı dün doğum izime baktım hiç kalmamıştı tek kalan göbeğim😂😂 10 ay oldu sezaryen olalı 🌸
02122020alp Brcklc bana doktorum catlaklarım için önermişti ama pek faydasını göremedim yaklaşık 1 aydırda kullanmıyorum emziren anneler kullanmasın yazıyordu internetde bende emin olamadım bıraktım 🤷🏼♀️
Turna Brcklc ben kolumdaki çay yanığı izi vardı baya derindi hafifletti izini ama halen duruyor izi çok geçmiş sayılmaz
masalcik Brcklc ben kullanıyorum çatlaklarım için , arkadasimin ciddi derecede yanik izlerine dahi iyi gelmişti.doktorum da kullanmam için önerdi,ki ben de zaten kullanacaktim.su an için memnunum.
kaymakliekmekkadayifi Brcklc yani o zaman lisedeydim ve yazin bikini giycem bu iz kotu gozukur diye fazlasiyla duzenli kullanmistim😂😂 bol bol suruyodum.
Brcklc @2minikannesii bende eczacı arkadaşıma sordum ozeldeki doktor önerdi ama emin olamadim oda mutlaka al en iyi krem bu dddi bakalım fayda edicekmi