Marjinal_Anne2 Mommysharkdoodoodoodoo ay gerçekten mi Ya çok tuhafıma gitti kafaya taktım bu aralarda, ay inşallah düzeltiriz zamanla ya😣🙏🏻
Mommysharkdoodoodoodoo Marjinal_Anne2 Düzeltir merak etme benim oğlum gel gel yaparken birden son yumruğu ağzına götürürdü 🤣 gel de demezdi. Bak şu an 2 yaşında 4 kelimeli cümle kuruyor büyük büyük konuşuyor inan her şey zamanla oturuyor. Bence şu an bu hareketi nasıl yaptığını çözmek amaçlı kendine dönük yapıyor
Marjinal_Anne2 Mommysharkdoodoodoodoo yaa amin inşallah darısı bize 🙏🏻🥰 çok sağolun cevap için Ya içim rahatladı biraz 🙈
LzzyGrnt Benim oğlum elinin içini yana döndürüp bay bay yapardı gören el hareketi yapıyor sanardı 😂 gayet normal şeyler bunlar zamanla düzelecek
LzzyGrnt Marjinal_Anne2 canım biz bile yeni bir şey öğrenince defalarca denememiz gerekiyor o daha minicik bir bebek hemen öğrenmesini bekleme benim oğlumun aylarını aldı bay bay yapmayı öğrenmek :)
Marjinal_Anne2 nursocum çyle mi benimk i de alkışı isterse çok nadir yapıypr ya, bay by Allah’a emanet yapıypr🤦🏼♀️😂 ay zamanla yaparlar inşallah ya
Marjinal_Anne2 nursocum ya bana da önemli gelmiyor ama geçen bi doktoru dinledim yok şu ayda bunlsrı bekleriz şu ayda şöyle vs deyince genel olarak takıyorım ya
Sezenaksukarademir Marjinal_Anne2 benim oğlan aylarca bay bayı elini havada yuvarlak yaparak yapıyordu. Daha yeni alıştı adam akıllı bay bay yapmaya
Marjinal_Anne2 nursocum bence hafızalarına kaydediyorlar birden açılacaklar diye düşünüyorum yani kzımda öyle düşünüyorum içimizi ferah tutalım 🙏🏻😣 benim kzımda konuşmuyor heniz anlamlı sesi hiç yok , babıldama hiç olmadı daha
Marjinal_Anne2 Nik_mik_yok yaaa ajajaja ay kahkaha attım k bakmayın lütfen 🙈😂😂 ay gerçekten tuhaf sanıyordum Ya, gelişimi içim doktor ile takipte olunca her şeyi tuhafmış gibi geliyor o yüzden sormak istedim 😢🙏🏻
Nik_mik_yok Marjinal_Anne2 yok canım bebek işte bunlar .neyi neden nasıl yaptıkları hiç belli olmuyor. Ince kasları cok iyi kullanamayınca böyle değişik hareketler çıkıyor ortaya 😁