Marjinal_Anne2 Merhabalar bilen bilir kızım için gelişim takibindeyiz ama bugünlerde bay bay yaparken avuç içi kendine dönük bay bay yapıypr hep düzeltiyorum ama yine aynı acaba normal mi ya😣 bi kaç araştırma sonucu benlik duygusu gelişmemiş vs yazılar okudum da🙄
Mom022 Marjinal_Anne2 canım Google’a serçe parmağım ağırıyor yazsan 3 günlük ömrün kaldığını öğreniyorsun. Ben önceki yazılarını görmüştüm bence çok minik bir detay bu. Benim kızımın da bazen çok anlamsız hareketler yaptığı oluyor ama bebek nihayetinde diyip geçiyoruz. doktor aksini söylemedikçe diger şeyleri kafana takma
Mommysharkdoodoodoodoo Marjinal_Anne2 ilk defa öğrenen bebek merak edip bu şekilde yapabilir zamanla düzeltir benim oğlum da ilk bay bayını acayip saçma şekilde yapıyordu 😬 yani tarif bile edemeyeceğim. Şu an çook düzgün bir şekilde yapıyor. Yapa yapa göre göre öğrenir merak etmeyin
Marjinal_Anne2 Mom022 ya çok sağolun ama Hani böyle oynarsın kıvırıp oynsr ya insan benim kzımda o ellerinin kıvraklıgı yok gibi ona takıldım da
Mom022 Marjinal_Anne2 bildigim kadarıyla otizm belirtileri biraz daha sonra değerlendirilir benlik duygusu da 2 yastan sonra kazanılır. Bence 1 yaş icin normal hareketler hepsi deli ne yaptıkları belli olmuyor 😊 tam öğrenme sürecindeler. Bol bol çocuk şarkılarıyla dans edin farklı farklı figürlerle dans uydur çok yararı oluyormus böyle etkinliklerin burada bir özel eğitim öğretmeninden okumuştum çok eskiden
Balkizlarim Marjinal_Anne2 takılma canım brnim kızda yan yapıyordu duzelti hatta bazen bay yap diyorsun yapmiyo mesela ☺️💘
Marjinal_Anne2 Mom022 yaaa gerçekten mi , hergğn. Müzik açıyorum dans az ediyorum açıkcası ya, ben deneyeyim o zaman 🙏🏻 çok sağolun Ya 🥰🙏🏻
Marjinal_Anne2 Mommysharkdoodoodoodoo ay gerçekten mi Ya çok tuhafıma gitti kafaya taktım bu aralarda, ay inşallah düzeltiriz zamanla ya😣🙏🏻
Mommysharkdoodoodoodoo Marjinal_Anne2 Düzeltir merak etme benim oğlum gel gel yaparken birden son yumruğu ağzına götürürdü 🤣 gel de demezdi. Bak şu an 2 yaşında 4 kelimeli cümle kuruyor büyük büyük konuşuyor inan her şey zamanla oturuyor. Bence şu an bu hareketi nasıl yaptığını çözmek amaçlı kendine dönük yapıyor
Marjinal_Anne2 Mommysharkdoodoodoodoo yaa amin inşallah darısı bize 🙏🏻🥰 çok sağolun cevap için Ya içim rahatladı biraz 🙈
LzzyGrnt Benim oğlum elinin içini yana döndürüp bay bay yapardı gören el hareketi yapıyor sanardı 😂 gayet normal şeyler bunlar zamanla düzelecek