FirdevsNeva Kızlar işinize yarar mı bilmiyorum ama bana biraz faydası oldu en azından azalttı cildiye doktoru yazdı bana(evin,bepanthen,vitakobal)bunlar 3 tane şişe ampul haftada 1 kez bunların hepsini karıştırıp saçın diplerine damlatıyorsunuz
Epruu MelikeKrnz ben kullandım bir işe yaramadı :(( içten kullanmak lazım biotinle keratin içeren vitaminler bakıyorum kafamda saç kalmadı desem yeridir :((
Busranehirmila MelikeKrnz ben revox biotin collegen olanını kullanıyorum. Benim de saçlarım aşırı aşırı dökülüyo normalde. Bu şampuanı indirimde diye saçlarım güçlensin diye almıştım. Dökülmeye iyi geldiğini bilmiyordum ama bazen başka şampuan kullandığımda saçlarım daha çok dökülüyor revox kullanınca cidden azaldı ben anlamamıştım önce şampuandan olduğunu. Şuan sadece revox kullanıyorum cidden gözle görülür derecede fark var. Şuan ilk kez sizden duydum döküldüğüne iyi geldiğini 😂 doğru ama iyi geliyor
kubra76_ Ben de 7 aylık anneyim. Saçlarım aşırı ama aşırı dökülüyor :( bıttım sabunu çok şifaylıymış onu deneyeceğim. Bir de ceviz kabuklarını suda kaynatıp dinlendiriyorum haftada 1 defa banyo sonrası saçımı temizliyorum. Saç dökülmesini engelliyormuş. Düzenli yapacağım inşallah sonuç iyi olur.
Sibelasel kubra76_ mehmet efendi alabilirsin canısı o da güzel bıttım sabunu yeşili de güzel ama sert yapıyor saçları krem de kullansan iyi olur
Seerdaay MelikeKrnz şampuandan sonuç alamadım.vitamin sipariş ettim sonuç alırsam yazicam🌺😊 19 aylık oğlum benim durum daha fena
Sibelasel MelikeKrnz ben zeytinyağı kullanyrm şahsen iyi geldi bana denemdğim şampuan kalmadı.. bide diyolar kii bebek anneyi tanıyınca dökülüyormş bu bebek beni 5 ayda tanıyamadysa benım gbi guzel bır kadını ayıp ediyor ☺️😂
Busranehirmila Sibelasel benim işime yaradı ki bilmeden almıştım yani kendim öyle bi beklentim olmamasına rağmen saçlarımın daha az döküldüğünü anladım. Herkeste aynı etkiyi verir mi bilemem ama ben memnun kaldım. %50 indirimden almıştım istersen takip edip öyle al çünkü pahalıydı normal fiyatı
Kklglsm maestro demek ki vücuduna yeteli gelmiyor canım. Takviye almakta fayda var heleki emziriyorsan
maestro Kklglsm bahsettiğimiz takviyeyi doğumdan beri kullanıyorum. tam ifade edecek şekilde yazmamışım.. hormon meselesi tamamen yapacak bir şey yok sanırım
Aezgi MelikeKrnz saclarım evin icinde yüzüyor resmen öyle böyle dökülmüyo hele banyodan sonra topak topak kel kalmaktan korkuyorum resmen
Mommy2b BademsMam doğum öncesi saç dökülmeniz var mıydı? Benim saçlarım hep çok dökülür ve seyrektir hamilelikte biraz toparladı dökülmeyerek ama şimdi yine dökülüyor 😞
BademsMam Mommy2b evet vardı ama doğumdan sonra daha felaket dökülmeye başlamıştı. Neredeyse 5 aydır kullanıyorum saçlarım hiç dökülmüyor 😊 düzenli kullanımda ve devamlı kullanılması gerekiyor işe yaraması için. İnstagramdan yada normal googleye yazarsanız siteleri çıkıyor. Halallesoffical
Koalamm MelikeKrnz Bittim sabunu kullanabilirsin benimde çok dökülüyordu azalma var ama sertleştiriyor biraz saçı haberiniz olsun
E_saryaninannesi MelikeKrnz merhabalar.. benim de çok fazla saçım dökülüyor yani baya baya avuç avuç. Artık görmemek için hep bağlıyorum saçımı. Eşim işi dolayısıyla kozmetikçi çok arkadaşa sahip onlar morfose keratin şampuanı onermisler aldık deneyeceğim bir süre iyi gelirse buradan yazarım gene..