AZERbAYCAN MelikeKrnz benim de doğum yaptıktan 4 sonra dökülmeye başlamıştı. Bıttım şampuanı aldım ve gerçekten işe yaradı hem dökülmesi azaldı hem çabuk uzadı hem de dökülen saçlarımın yerine yenisi çıktı.
GmzArl MelikeKrnz evet çok fazla dökülüyor saçlar hemde haddinden fazla ama ne kullanırsanız kullanın bir faydası yok kel kalmazsınız hiç korkmayın dökülen saçların yerine hep yeniden çıkıyor ben ilk bebeğimdede aynısını yaşadım ikinci bebeğimdede ama yine dökülen tüm saçlarım tekrar çıktı o şampuanlar filan sadece para tuzağı hiçbir işe yaramıyor bence tabiki kullanmak isteyenlere bir sözüm yok
Nesrincelik MelikeKrnz benim 1,5 yıl oldu dogum yapalı halada dökülüyor ama kestirdim ondan sonra azaldı
FirdevsNeva Amine20 Gerçekten mi ya bunu hemen deneyeceğim:)Bıktım valla her yerde yumak yumak saç evin kedisi giibyim😱😰
BaranAlp58 MelikeKrnz benim 4. Aydan sonra dökülmeye başladı banyoda avuç avuç geliyor hergün ev süpürüyorum heryer benim saçım 😕
maestro Kklglsm ben doğumdan beri düzenli kullanıyorum, günde iki yumurta, 2 günde bir de et yiyorum. fakat deli gibi dökülüyor
Kklglsm maestro demek ki vücuduna yeteli gelmiyor canım. Takviye almakta fayda var heleki emziriyorsan
Minikkusuumm MelikeKrnz canim markette kozmetik bölümüne ben bakıyordum bi şampuan 1 kişiye iyi gelebiliyoken bi başkasının saçlarını maaf edebiliyo cildiye bölümü bakıyor diye biliyorum dermokolojik olarak anaylanan ürünleri deneyin 😊
Arasaras MelikeKrnz valla ben de de var 5 ay oldu doğum yapalı 4. Ayda başladı dökülmeye hallales diye bir sampuan aldım hiç bir faydası olmadı. Bildiğim kadarıyla demir ve vitamin eksikliginden kaynaklanıyor
FirdevsNeva Kızlar işinize yarar mı bilmiyorum ama bana biraz faydası oldu en azından azalttı cildiye doktoru yazdı bana(evin,bepanthen,vitakobal)bunlar 3 tane şişe ampul haftada 1 kez bunların hepsini karıştırıp saçın diplerine damlatıyorsunuz
Epruu MelikeKrnz ben kullandım bir işe yaramadı :(( içten kullanmak lazım biotinle keratin içeren vitaminler bakıyorum kafamda saç kalmadı desem yeridir :((
Busranehirmila MelikeKrnz ben revox biotin collegen olanını kullanıyorum. Benim de saçlarım aşırı aşırı dökülüyo normalde. Bu şampuanı indirimde diye saçlarım güçlensin diye almıştım. Dökülmeye iyi geldiğini bilmiyordum ama bazen başka şampuan kullandığımda saçlarım daha çok dökülüyor revox kullanınca cidden azaldı ben anlamamıştım önce şampuandan olduğunu. Şuan sadece revox kullanıyorum cidden gözle görülür derecede fark var. Şuan ilk kez sizden duydum döküldüğüne iyi geldiğini 😂 doğru ama iyi geliyor