TugceOrnekoglu Busra16 her emzirmeden sonra elektirikli pompa ile sağım yaptım gelmesede 15 dk devam edin 1 gün sonra bile etkisini göreceksiniz🙏🏻
hellomom Busra16 emziriyorum ama yetmiyor bazen iki gunde birkere bir ogun mama vermek zorunda kaliyorum.
Suzitosuzi Ahsen123 kendini çeke çeke de olsa emdi ağlasa da emdi emmemezlik yapmadı sonda sakinleşti git gide daha güzel tuttu memeyi
1850 Ahsen123 aşırı kusuyordu doktora götürdük fışkırarak kusuyordu az da emse kusuyordu sadece fazlayı cıkarma degıl yanı ordan anladı doktorumuz
Ahsen123 1850 nasl geçti canm bende çok werswm kusuyor 1.5 saatte 30 cc weriorm 30 n üstüne çknca kusuyor sürekli tüzünü ekşitiyo
hellomom Her ogun bermiyorum. Bazen cok yorgun oluyorum yada su icmemis oluyorum sutum olmuyor o zaman sut biriksin diye mama veriyorum. O da iki gunde bir ogune denk geliyor bazen uc gunde bir oluyor.
Berken Hazan123 atak haftası olabilir meme reddi olabilir. Stres yapmayın karanlık ve sessiz ortamda emzirmeyi deneyin
Yusufalp Suzitosuzi sağol canım İnan bende çok uğraşıyorum bugün kaşıkla vereyim dedim ikinci kaşık gelene kadar ağlamaya başladı z🙄emmesini çok istiyorum dua edin arkadaşlar lütfen 🤲🏻😍