Suzitosuzi Yusufalp Bariz bir meme reddi yaşıyorsunuz! ayakta yaylanarak verin memeyi gece kaşıkla olmaz tabi acıkınca mecbur meme alacaktır uyku sersemi de olduğu için alır diye düşünüyorum. Yardım da alabilirsiniz bence geç olmadan destek alın mamadan vazgeçin bebeğiniz sizi emsin derim. İnstagramda İzmir emzirme danışmanı sayfasını takip edin bana çok yardımcı oldu paylaşımları bile ben kendim bir kaç günde atlattım siz de yılmayın https://instagram.com/izmiremzirmedanismani?utm_source=ig_profile_share&igshid=xalrb6iv9yss
Yusufalp Suzitosuzi sağol canım İnan bende çok uğraşıyorum bugün kaşıkla vereyim dedim ikinci kaşık gelene kadar ağlamaya başladı z🙄emmesini çok istiyorum dua edin arkadaşlar lütfen 🤲🏻😍
Suzitosuzi Hazan123 Facebook ta da emzirme sanatı emzirme akademisi gibi sayfalar var takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Ten temasını arttırın banyoda emzirin vs gibi tavsiyeleri her yerde okudum ten teması çok özel anne bebek için benim sütüm fışkırmıştı 👍🏻
Mmmxray Hazan123 benim bebeğimde öyle memeyle kavga ede ede resmen söylene söylene emer gibi ııı ııı ses öıkarır çok sık bırakır ben geri emzirmeye çalışırım öyle devam ediyor
1850 hellomom aslında az olup olmaması emme aralıgına göre degısır 2 saat arayla emıyorsa evet 100 cc anca yeter bızım bazen 1 saat bıle beklemıyor oyuzden ortalama 60 cc 😊bızde reflü var bırde fazla emınce şiddetli kusuyor aşırı vermemeye çalışıyorum
Bittersweet Hazan123 saat hesaplamasi yapma ya aciktikca emzir ama gundiz 2 saati gecirmemeyr calis, atak haftasindadir belki benimki de stsk haftslarinda emmek istemiyor zorla sirtimdsn terler bosalarsk emzoriyorum
Elifceli Hazan123 ilk 4 ay ne zaman ne kadar isterse emzirdim bazı günler tuvalete bile gidemedim bazı günler memede yemek yedim şimdi 7 aylık 5 dk emsin diye kulağıma oyuncak asıyorum.
TugceOrnekoglu Busra16 her emzirmeden sonra elektirikli pompa ile sağım yaptım gelmesede 15 dk devam edin 1 gün sonra bile etkisini göreceksiniz🙏🏻
hellomom Busra16 emziriyorum ama yetmiyor bazen iki gunde birkere bir ogun mama vermek zorunda kaliyorum.
Suzitosuzi Ahsen123 kendini çeke çeke de olsa emdi ağlasa da emdi emmemezlik yapmadı sonda sakinleşti git gide daha güzel tuttu memeyi
1850 Ahsen123 aşırı kusuyordu doktora götürdük fışkırarak kusuyordu az da emse kusuyordu sadece fazlayı cıkarma degıl yanı ordan anladı doktorumuz
Ahsen123 1850 nasl geçti canm bende çok werswm kusuyor 1.5 saatte 30 cc weriorm 30 n üstüne çknca kusuyor sürekli tüzünü ekşitiyo