Hnm-123 Blackcloud her gün bu videoyu mu yapıyonuz? Ben buna baktım ama hangisi hangi gün yapılır anlamadım .sadece leslie yapıyorum
Blackcloud Hnm-123 Canım web sitesine girdim tüm vücut-kilo verme programını uygulamaya başladım, 21 günlük bir program.😊
TheLatte Blackcloud bu cay ise yariyomu acaba ? 20 aylik oğlum emziriyorum . Leslie yapiyorum normalde ama ramazanda yapamiyorum halsiz düsüyorum diye 😊
Blackcloud TheLatte Bende sporla beraber ilk defa içiyorum, spora başlamadan önce bir iki defa içmiştim sadece yani bende etkisini ilerki zamanlarda anlicam gösteriyormu diye ama gösterir çünkü içinde ödem atıcı yağ yakıcı bitkiler çaylar var.😊
Blackcloud TheLatte Senin bebe benimkinden büyük kuzum, sıkıntı olursa bırakırsın ben bir sıkıntı yaşamadım şükür.
uykucukoala Blackcloud ben ramazanlık başlamadan önce çok aktif spor yapıyordum sabahları eliptik öğleden sonra pamela hatta akşam da çıkıp yürüyordum şu an hiç halim kalmıyor ramazan bitince tekrar başlayacağım 6 kilo verdim ama 10 kilo vermiş gibi sıkılaştım inşallah kilo almam geri 😑 bu arada chloe bana çok zor geldi pamela reif ona göre daha kolay ama yine de zor tabi
uykucukoala Blackcloud ben biraz daha alışınca spora chloe başlamayı düşünüyorum ama pamela bana çok eğlenceli geldi 30 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
uykucukoala Blackcloud instagrama pamela reif yaz canım orada sabitli hikayeler var week 1 den başladım ben beginner friendly zaten programın adı ekran görüntüsü alıp YouTube yazıyorsun ordan yapıyorsun dans ediyorsun filan ben çok seviyorum 🙈 sende harika gidiyorsun inşallah şöyle bi 57 kiloda buluşmak üzere 10 kilo fazlam var
Blackcloud uykucukoala Ben instagram kullanmıyorum kuzum youtubedan bakarım, inşAllah benim hedefte 55.🤩🥰🤭
Hnm-123 Blackcloud şimdi siz tüm vücut olanı yani full bady workout videosunu her gün 1 defa yapıyonuz yanlış mıyım?
Blackcloud Hnm-123 Yok canım web sitesine girdim 21 günlük tüm vücut-kilo verme programı var her gün başka egzersiz yapıyorum.
uykucukoala Blackcloud https://resimyukle.link/i/xdc4o https://resimyukle.link/i/xdfEt Bak bu week 1 ekran görüntüsü alıyorsun sonra YouTube friendly beginner yazıyorsun orada videolar çıkıyor zaten mesela Day 1 de hangi videolar var onları yapıyorsun inan çok keyif alacaksın