Lulum Ulviye1607 https://www.nefisyemektarifleri.com/yapmasi-cok-kolay-muhtesem-lezzet-soguk-baklava/ Canım bu tariften yapıyorum ben incele istersen
Minik_Hanim Ulviye1607 nefis yemek tarifleri uygulamasi kullanmiyosaniz oneririm. Ben bisey denicem zaman hep orayi kullaniyorum hic pisman olmadim. Bunun tarifini de eklemişler. Gorseller de cok basarili. Bi bakin isterseniz 👍
Yerfistigininannesi Ulviye1607 Kübra pelvan der susarım kadin efsane yapıyo hersey sayfasina bakin gecen yapmıştı cok guzel goeunuyodu
Bsrylmz Ulviye1607 ben yaptım sütlü şerbeti az oldu ona rağmen çok iyiydi bidahakine sütlü şerbeti daha fazla yapacağım o zaman şahane olacak 🤌🏻
Minikuzu Ulviye1607 Diyarbakırda hacı baba pastanesi var Türkiyenin her yerine gönderiyorlar ve fiyatı uygun kg 60 tl. İstanbulda ve birçok şehirde şubeleri var
3children1mom Ulviye1607 Bizim burda bir pastane zinciri olan bir yer var furkan baysak diye enfes pastası tatlısı var yani verdigin paraya acımıyorsun ama soguk baklava hic denemedim daha😂 Bizim burda 80 tl kilosu😃