Ulviye1607 Anneler evde soğuk baklava yaptınız mı yaa ben hep dışarıdan alıyorum birazcık alıyorum oda baya tutuyor yapıp da memnun kaldığınz Bi tarif var mı 🤗
Mugeela44 Ulviye1607 ayy bende pazartesi yapmayı düşünüyorum bekleyeyim şurada ☺️ Normal baklavaya bin basar valla bak canım çekti 🤓
Minik_Hanim Ulviye1607 ben hic denemedim ama siz sorunca dusundum de zor degil gibi. Arasina guzel bi pastaci kremasi, baklava hamuru, kakao ve fistik tozu tamamdir😁😁
Atamom16 Ulviye1607 ama gece gece oldu mu bu 🤤bayılıyorum soğuk baklavaya her gün olsa her gün yerim 🤤🤤
Ebruli101 Ulviye1607 soğuk değil ama normal Antep fıstıklı baklava küçük olanlardan birde 8 dilimine 23 TL verdik geçen akşam 😤 hamur açamam o kadar da vaktim yok ama hazır yufkayla nasıl olur bilemedim 😂 o paraya Kıbrıs tatlısı yapıp bir tepsi yerim daha iyi daha almam 😂
Ulviye1607 Minik_Hanim ya işte öyle Bi tarif olsun istiyorum ki dışarıdan almayayım kendim yapayım sürekli 🤗 instagram dan buldum Bi kaç aslnda aa1ama bilemedim denesem ziyan olur mu malzeme
Dehya İnstagramda margauxthecook var ben yapmadım ama yapanlar memnun Margaux’un diğer tariflerini denedim tutmayan olmadi
Minik_Hanim Ulviye1607 nefis yemek tarifleri uygulamasi kullanmiyosaniz oneririm. Ben bisey denicem zaman hep orayi kullaniyorum hic pisman olmadim. Bunun tarifini de eklemişler. Gorseller de cok basarili. Bi bakin isterseniz 👍
Atamom16 Ulviye1607 hiç kendim yapmadım bende bir deniyim bari 😄 nefis yemek tariflerinde güzel tarifler oluyor soğuk baklavada vardı bir bakın isterseniz 😄
Atamom16 Ulviye1607 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/sutlu-soguk-baklava/nyt-amp/ deneyenlerin yorumları gayet iyi bir bak istersen canım 😊
Ulviye1607 Ebruli101 yok ya bu kral baklavalı yufka mı ne aslnda evdeki olan malzemelerden yani yufka hariç deneyeyim bn Bi de masrafı da yazarım size 😁
Alyamom1 Ebruli101 hazır yufkayla baklava harika oluyor denemelisin☺️ Misafirlerime yapmıştım benim açtığımı sanmışlardı 😇
Kirpapatyasi Ulviye1607 geçenlerde evde yaptık cok guzeldi yemek.comda tarifine bakmıştım evde hamurunj yaptık inanılmazdi
Lulum Bugün yaptım 🥳 bu ikinci yapışım ve gayette güzel oldu dışarıdan aldıklarımızdan farksız bence ☺️☺️
AsenAlmila Ulviye1607 bu aralar en popüler tatlı sanırım🤩 henüz evde yapmaya cesaretim yok ve malzeme fiyatını hesaplarsak dışardakiyle nerdeyse aynı paraya denk geliyor bence
Balli_pastamm AsenAlmila Bizim yaptığımızdan bir tepsi cikiyor ama disarda ki bir tepsi ye daha fazla öderiz sanki 🤔
Browni Ulviye1607 hazır yufkadan yapmıştık o zamanlar bu kadar popüler değildi ve doğru düzgün tarif bulamamıştık kabarmadı sadece tadıda biraz az şekersiz olmuştu el açmasıyla mukemmel olur kesin tekrar denemeyi düşünyrm