Sinemdefne HappyKids Duru granül sabun kullaniyorum yumuşatıcı kokusu guz3l bebek yumuşatıcısını alıyorum coraplari haric hepsini mutlaka ütülüyorum
Browniidelisii HappyKids baby ayarı var 40 derecede yıkıyorum. Dalan Granül lavantalı kullanıyorum. Çok hoş bebek si bi kokusu var bence. Kurutma makinesine atıyorum. Hiç sorun yaşamıyoruz. İmkan buldukça ütü de yapıyorum bazen ütüsüz de kullanıyoruz :)
Meflug Matmazelhanim ben toz bezine kadar utuledigim için pes etmem sanıyorum 🤣 bir de utum çok iyi o yüzden çabuk bitiyor işim
Meflug Mihranfgh ben önce leke çıkarıcı kullanıyorum bizde de hem ek gıda hem Demir ilacı lekesi bolca oluyor ebebegin leke çıkarıcısi ise yarıyor valla
alyaalya Dalan granül matikle yıkıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum, kızım uyuduğu zaman ütülüyorum. Ütülemeyince için rahat etmiyor. Çamaşırlıkta kurutuyorum maşa izi ütülesen de tam geçmiyor
Zeynepunal HappyKids ben dalinin toz deterjanını kullanıyorum ama hiç memnun değilim bu meyve lekeleri yemek lekeleri hiç geçmiyor . Müzdaribim bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim . Ütüsüne gelince ütüsünü yapıyorum düzeni seviyorum ve her kıyafeti askıdadır elbise kazak tşört pijama sadece atletleri çorbaları çekmecesindedir kızımın .😍 bandana taç toka vs kutulardadır 🙈
Elifzeyneb1610 Zeynepunal canım nuk markasının leke çıkarıcıısını kullanıyorum bir leke kalmıyor siddetle tavsşye ederim birde sıvı deterjan kullanıyorum ben dalinin kini kullandım memnun çok kalmadım farmasininkini kullanıyorum çok memnunum
Zeyna_ Kurutma makinesine ne zamana atsam bebeğimin kıyafetleri küçülüyor neden acaba . Bebek modunda atıyorum aslında. Böyle olan varmı?
Elifzeyneb1610 Zeyna_ yüksek ısıdan kaynaklk canım alınan kıyafetlerde yazıyor kurutma makinesine atılmaz gibisinden yani benim aldıklarımda oyle yazıyor
Zeyna_ Meflug ben denedim canım. Eğer anında döküp bekletip yıkarsan çıkıyor ama bir kaç gün bekleyen lekeyi çıkaramadım ben
Zeynepunal Meflug o evde var zaten eşim Buda kaldı böyle aldık diye laf vuruyor bana hiç geçirmiyor alacaksanız almayın ben memnun değilim .
Glsmensar Ben beyaz sabun rendeliyorum dalin sıvı deterjan ile beraber kullanıyorum aksi halde lekeleri çıkmıyor sürekli kustuğundan yavrum👶🏻
Elifzeyneb1610 HappyKids farmasinin bebek deterjanını kullanıyorum yumuşatıcı da yumoşun bebekler için olanını kullanıyorum beneğim 6 aylık düzenli olarak ütüleme yapıyorum
BademsMam HappyKids Hergün 2 posta makine çalıştırıyorum sadece kızıma 🤣 dalan roxy granül matikle yıkıyorum ve tüm lekeler çıkıyor 🤣 ekstra yumuşatıcıya hiçbir zaman gerek duymadım. İlk 4 ay ütü yaptım daha sonradan kıyafet yetişmediği için ütülemeyede fırsatım olmadığı için bıraktım. Kırışık kıyafetlerini ütülüyorum sadece. Bende 1 buçuk yaşına kadar ayrı yıkamayı düşünüyorum. Hatta 2 de olabilir
Tugce40 HappyKids uni baybiyle yikiyorum yeni aldigim hic bseyi yikamadan gydirmem sadce aldigm yeni eşyaları ütüledim dogmadan önceki suan utulemiyorum cok kirisiksa ole
Zeynepunal Elifzeyneb1610 tamamdır teşekkür ederim 😍 makineme suç atıyordum arada iyi temizliyor diye hahaha 😂😂
Aselif0661 Aygldgnc kumaşa göre de değişiyor ya yün tarzı şeyler çeker canım ama pamuklular çekme yapmıyor 60 da yıkıyorum hep 😊