teachersrn HappyKids 3 yaşında oğlum. Duru zeytinyağlı granül kullanıyordum ayrı yıkıyordum kıyafetlerini, geçen ay bıraktım, artık bizimkilerle birlikte yıkıyorum. Ütüsüz hiç giydirmedim.
EyllBadeninannesi Kızım 8 aylık oldu ona ait ne varsa ayrı yıkıyorum ütülüyorum unıbayby sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum ona ait bulaşıkları da elde yıkıyorum büyük bi zevkle yapıyorum bunları 🥰
aylaamayorgun HappyKids granül sabun kullanıyorum. Kurıtma makinem olduğundan ütü kullanmıypruö. Zaten yüksek sıcaklıkta kuruyorlar
E_idil_kus HappyKids dalin kullanıyorum 6 aya kadarda ütüledim ama artık kurutma makinası olduğu için ütüye gerek kalmıyo
Princesmother1 Unı baby ile yıkıyorum yumuşatıcı olarak dalin bahar ninnisi kullanıyorum kokusuna bayılıyorum 💕
pembe_panter HappyKids dalin granül kullanıyorum içeriği temiz ve kokusu güzel olduğu için memnunum. Doğduğu günden bugüne (7 ay 6 gün) çorabına kadar tüm kıyafetlerini ütüledim ve aynen devam ☺️ Tek hatam yumuşatıcı kullanmak sanırım 😔
Princesmother1 Ben bazen kurutmada kurutuyorum tozları toplasın diye o zaman ütü yapmıyorum..kurutmaya atmadığım zaman ütülüyorum acaba hep ütülemek mi gerekiyor mikrop açısından 🤔
Esmece HappyKids Herşeyi bebek deterjani ile yıkar yumuşatıcı olarak yumos kullanır ve bütün kıyafetleri herzaman ütülerim artık alışkanlık oldu yapmazsam eksik hissediyorum alıp bir daha yapıyorum 😑🌹Kurutma olarak içeri asarım kurudugunda muhakkak silkelerim…
Ege_05_26 Baby me sıvı deterjan yumuşatıcı leke çıkarıcısını kullanıyorum makinenin bebek eşyaları diye programı var onda yıkıyorum
Alminazli Dalan sabun tozuyla yıkıyorum mis gibi kokuyo bazen bebek programinda acilsede 1 saatlik kısa programda yıkıyorum odanin camını aciyorum kurutmaliga seriyorum odada kuruyo sonra tek tek utuluyorum 8 buçuk aylık
Tugcesilam HappyKids green clean deterjanla yıkıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum kurutmada kurutuyorum tüm renkleri hepsini bir yıkıyorum renk gecirmez mendil kullanıyorumm bebeğim 5 aylık asla ütüsüz corap dahi giydirmem takıntım var
Sssby Asli06 benim oğlumda da egzama var 3 ay 11 günlük krem ne kullanıyorsunuz banyo yaptırırken neler kullanıyorsunuz merak ettim bu nasıl bişey ya ilk defa başıma geldi bi geçiyor bi geri oluyor
Kuzey06 HappyKids heyy siz ütü yapanlar imreniyorum size 😅 banyo yapacak firsati zor buluyorum. Bir tane çocuğum (kocam bey) bir tanede bebegim var 🤦🏼♀️
Aselif0661 Aygldgnc yok canım valla hiç bu zamana kadar çekmedi 😊 ütüye yetişemediğim de garanti oluyor en azından daha hijyenik geliyor 60 da yıkanması 🤭 senin niye çekti ki acaba🤔
EdaAltun HappyKids Dalan granülmatik sabun ile yıkıyorum .Gayette memnunum . Bebeğim şuan 3 aylık bende 6 aya kadr yada 1 yaşına kadar ayrı yıkamayı düşünüyorum.ayrica.her yıkama sonrası kesinlikle ütülerim eldiven çorabını varana dek 👍☺️☺️
defne_erva Hacışakir granülünü kullanıyorum. 2 saat ütü yapıyorum .Çok yoruyor ama içime öyle siniyor jilet gibi 🤣
Glcnblt Dalin ile yıkıyorum dalin yumuşatıcı kullanıyorum herşeyini ütülüyorum şuan 2 yaşında 2 yıl sabırla ütüledim daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 😃