Fthnf_ Nur3452 neden ilaç olmak zorunda ki? Bebeklerde zaten takviye fazlasıyla iş görecektir. Bende evladıma aynı sorundan ötürü sidefer kullandım, şimdi maşallah hiçbir sorun yok, bırakınca düşmüyor tekrar.
HamzaSiracveBen F-Betul biz hiç bir yan etki yaşamadık kimse de de duymadım ama tabi her cocuk kendine özeldir 😊😊
Mommy_ Nur3452 Ferrum kullanabilirsiniz. İcerigine bakin demir 3 hidroksit polimaltoz olmasi gerekiyor.
Nur3452 NiDaAli_o evet aç olmasına ve beslenme saatine dikkat ediyordum ama yine de düşük çıktı en az 50 olması gerekirken 30 çıktı
Nur3452 balkanlardangelensogukhava evet takviyeymiş ama bestiron hakkında çok memnun kalan var. Sanırım deneyeceğim 🌝
Dadam Nur3452 devlet karşılıyor canım, reçetesiz bile 13 lira ferrum. Ama bizde işe yaramadı boşuna kullanmışım kaç ay.
Cgdmltr93 Nur3452 hiiiç kullanmadım kan ilacı. En son doktor tebrik etti kan ilacını düzenli kullanmışsın kan değerleri çok iyi dedi. Kan ilacı hiç vermedim dedim. Keçiboynuzu dut ve üzüm pekmezi veriyorum.
Nur3452 Cgdmltr93 aa ne güzel. Aslında en doğalı bu şekilde ama doktorlar pekmezin kan değerlerini yükseltmeyeceğini savunuyor. Nitekim benim doktorum da böyle düşünüyor. Yoksa ben de ilaç kullanmadan bu süreci geçirmek istiyorum
Birceninannesi Nur3452 merhaba emziriyo musnuz? Demir ilaçlarının süt ve süt ürünleriyle beraber tüketilmemesi ve açken verilmesi gerekiyo. Yanlış anlamayın sadece öğrenmek için soruyorum acaba o arayı çok ayarlayamamamış olabilir misiniz🤔 biz de ocean kullanıyoruz okuyunca tereddüt ettim ben de
Nur3452 Birceninannesi evet emziriyorum. Aslında çok dikkat ediyorum aç olmasına, öncesinde ve sonrasında beslenmesine. Neden bu şekilde olduğunu hiç bilmiyorum 😣
KubraBabaoglu Nur3452 canım bizimde değerler düşük çıkmıştı doktor kan şurubu yazdı şükürler olsun kan değerleri düzeldi hemde iştahı arttı sor doktoruna kan şurubu yazsın daha güvenilir daha iyi oluyor
Cgdmltr93 Nur3452 kan ilaçlarının içeriği de çok temiz değil. En azından içeriği temiz doğal ürünler veririm.
Birceninannesi Nur3452 anladım ben de emziriyorum ek gıdaya da geçtik hemen her öğünde yoğurt da tüketiyo ayarlamak brz zor oluyo😕 demir ilaçları c vitamini içeren gıdalarla tüketildiğinde etkisi artıyomuş bu arada çok geçmiş olsun en kısa zamnda düzelir umarım🙏🏻
Sadekahvem F-Betul Merhaba kızımda bestiron kullandı. hiç bir sorun olmadı. Aldığın zaman çok araştırmıştım kullananlar çok menundu. Dişte kararma vs diğerlerine göre daha az yapıyormuş Sizede fikir olsun Nur3452 geçmiş olsun
Nur3452 Birceninannesi evet gerçekten ayarlamak zor oluyor ama bir şekilde yapıyordum. Sonuç bu 🤷🏻♀️ Ben mi kullanmayı beceremedim anlamadım ki. Şimdi de bestiron deneyeceğiz bakalım. Umarım güzel sonuçlar alırız. Teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
KubraBabaoglu Nur3452 anladım bir sor gerçekten hem rahat edersin hemde ferritin oranı yükselince daha iyi oluyor